2777
2789
من اصلا قصد بحث ندارم و کاری هم به عقیده و اعتقادات و مذهب کسی ندارم . که بخوام نظرم رو به کسی تحمیل ...

بله عزیزم وقتی دونفر از زمین تا بی نهایت باهم تفاوت عقیده دارن اصلا درست نیست که صحبت کنن شما امثال من رو انسان عام میدونید و من امثال شما رو 

شما بچه دارشدن رو یک وهدف و یک موهبت بزرگ به زن میبینید و من فقط به چشم یک گزینه بهش نگاه میکنم که خودم میتونم انتخاب کنم که بخوامش یا نه 

شما اینکه زنی برای خودش تصمیم بگیره و نخواد که کسی بهش دستور بده و بگه که چه بکنه و چه نکنه رو لاابالی گری میدونید ولی من یک قدم محکم برای اثبات زنانگی میدونم 

من هفته ای یک کتاب میخونم و مطالعات زیادی دارم توی جلسات زنان موفق شرکت میکنم و حقیقت رو به نوبه خودم میشناسم و سعی میکنم هرروز بهش نزدیکتر بشم  و خیلی چیزای دیگه که نیاز به توضیحش نیست 

شما قبول بکنی یا نکنی ما جامعه مردسالار و زن ستیزی داریم البته زنان ما خداروشکر عوض شدن و عده زیادیشون تن به ظلم نمیدن اما این باعث نمیشه بگیم که پس چون زنان اونطوری که دلشون میخواد رفتار میکنن پس مردسالاری نیست خیررررررر مادامی که قوانین ما ضد زن باشه مثل (نداشتن حق طلاق  نداشتن حق خروج از کشور نداشتن اجازه کار و تحصیل و...) جامعه ما مردسالار نامیده میشه نمونش فیلمی که توی ا ی ن س ت ا گرام پخش شد که یک مرد وسط دانشکده میگفت نمیخوام به زنم اجازه تحصیل بدم!!!!!!!!!

متاسفانه شما جزو زنانی هستید که مردسالاری رو با گوشت و پوستتون باور دارید و این رو موهبت خدا به خودتون میدونید...

این میل شماست و به من مربوط نیست 

راستش منم خیلی تمایل نداشتم که جواب ریپلای رو بدم اما به هرحال کامنت ما توی سایت عمومی هست و دیگران هم میخونن و بهتر بود بحث کامل میشد 

شب خوش 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم وقتی دونفر از زمین تا بی نهایت باهم تفاوت عقیده دارن اصلا درست نیست که صحبت کنن شما امثال ...

از عکس پروفایل و مطلب ( من فیمینیستی هستم ( کاملا مبرهن هست که تفاوت فکری و دینی داریم . متاسفانه شما فکر میکنید که یک انسان آزاد اندیش و آزاده ای هستید ، اما شما کاملا افکار و باورتان و زندگی تان را یک فکر غربگرا هدایت میکند و تحت تسلط دارد . این اشکالی ندارد ، اما پای دین که به میان می آید شد مردسالاری ، خشونت ، عقب افتادگی و....

شاید اهل مطالعه باشید اما مطمئنم اهل تحقیق و مطالعه هدفمند ، کارا ، مفید ، درست و ... نیستید . شاید اهل کتابهای تخیلی امثال رمان : مارگارت اتوود، لوییس اردریچ ، چیماماندا نگزی ادیچه ، لاری هانس اندرسن و...... هستید. 

خوشبختانه من رشته مطالعاتیم طوری ست که خیلی با آمار و عرفانها نو ظهور و کاذب و افکار فیمینیستی و غربزده و ..... در ارتباطه . 

ایکاش شما واقعیت زندگی اینگونه افراد را به عینه میدید ، ولی بقولی آواز دهل از دور خوش است . 

شما برید اصل فرهنگ اسرائیل و آمریکای ملعون رو ببینید ، تاکید میکنم اصل واقعیت زندگیشان ، نه چیزی که از ماهواره و تلویزیون و افراد دورو و پر مکر میبینید و می‌شنوید . 

حتما خواهید دید که زنان آنان اجازه بیرون آمدن از خانه ندار و در صورت حضور در جامعه باید با محارم خود با رو بند و چادر و پوشش کامل باشند ، نباید مرد تن صدای آنها رابشنوند ، نباید کفش صدادار بپوشند ، باید در ماشین عروس ، عروس خانم شان با کلی پوشش بنشیند ، و سمت عروس خانم بوسیله تزئینات پوشانده شود که داخل ماشین دیده نشود و .... که بسیار است . اینها رو به واقع بررسی کردیم و تعجب ......

ایکاش اینقدر افکار مان بسته نبود .

در عوض که اسلام اینقدر به زن ارزش و بها داده و تعبیر گل و ریحانه از او دارد ، به مردان دستور داده که با همسر ان و دخترانشان با لطف ات و مهربانی و آرام برخورد نمایند ، مبادا برنجند ، آنها امانتی در دست شما هستند و زینت و برکت و روشنایی خانه شمایند ، مبادا به اذیت و زورگویی و زیاده گویی و انتظار بیش از اندازه آنان از آنها طلب کنی چرا که زن ظریف و لطیف است . در امور خانه همراه و همیار او باشید و مباد به او دستور بدهی و امر و نهی کن و ...... که فراوان است .

به نظر شما این یعنی مرد سالاری . 

اگر حق طلاق به زن داده نشده چرا که زنان با کوچکترین مشکلی بدو بدو فرار نکنند برود دم دادگاه ، چرا که زن احساسی است و در چنین شرایطی لحظه ای فکر میکند . چرا که زن فکر خیانت نکند . متاسفانه که الان فراوان شده . بخاطر مهریه های سنگین که مهریه رو خداوند حق طبیعی زن قرارداده و هوس بازی های پوچ زندگی چند ساله رو چند روزه خراب میکنند ، اما مرد نه شاید ناراحت و خشمگین شود اما چون به زن دلبسته ، همانطور که مردان به مادران و خواهرانشان خیلی انس و محبت دارد نسبت به همسرانشان هم همین گونه اند و نمی تواند راحت از او بکند و وی را رها کند پس عاقلانه تر برخورد می کند و سعی میکند به زندگی ادامه دهد ، اگر به آمار طلاق نگاه کنید مراجعه زن از مرد در امر طلاق بیشتر است.

اگر حق خروج از کشور داده نشده ، چرا باید زنی که دارای زندگی و خانواده است از سر خوشی و .... بگه یکباره زندگی را رها کند و برود و فقط دلیلش هوس چه از نوع خوب چه بدش .

آیا این خودخواهی و طغیان و زن سالاری نیست آنوقت ...

اگه از نظر شما من مردسالارم ، پس خداروشکر ، چرا مرد سالارم ؟ به این دلیل مردی در زندگی من هست که همیشه در کنار اسمم جان میگذارد ، جوابم را با جانم میدهد ، مرا تو خطاب نمکند ، شما جایگزینی کرده ، بدون اینکه از او بخواهم ، در  امور خانه : ظرف شستن ، رفت و روی ، تهیه غذا ، نگهداری فرزندانم و ..... بسیار خارج از تصور مددکارم هست.

چون میدانست ظرفیتم بالاست و حجب و حیا دارم و میتواند بمن اعتماد کند ، پس برای ادامه تحصیلم تلاش کرد و از خودش مایه گذاشت . و همیشه بمن میگوید چون دینم بهم گفته با مهربانی و عطوفت و نرم با شما رفتار کنم من هم عمل کردم و میکنم . 

چون دینم گفته همسرت صدایت کرد جوابش را با روحی لک فدا پاسخگو باش ، یعنی جانم به قربانت بفرما . پس منم اینطوری رفتار میکنم .

مردهای اطرافیان من و همسرم ، خداروشکر همه اینگونه اند . بطوریکه استاد همسرم ، هر چندباری که به منزل ما تشریف می آورند ، گاهی اوقات مرا اینگونه صدا میزنند تاج سر آقا..... ، میگوید هدفم این است که ارزش زن را پیش شوهرش بالا ببرم .

کاش اسلام را بهتر می‌شناختیم. 

من هم برای شما و همه اعضا گرو کاملا احترام قائلم و منظورم از لاابالی و .... به شخص شما نبود. بلکه اشخاص دیگری  بود ، چرا که وقتی من شما رو نمیشناسم  پس درست نیست که حرفی زده بشه که صحت نداشته باشه . 

این آخرین پیامی بود که در این رابطه قرار دادم و بهتره از بحث سایت ( انتخاب اسم ) خارج نشویم.

سلامت باشید و پایدار.            یاعلی

از عکس پروفایل و مطلب ( من فیمینیستی هستم ( کاملا مبرهن هست که تفاوت فکری و دینی داریم . متاسفانه شم ...

پیام های قبلی رو نخوندم همین پیام رو فقط خوندن،و چقددددددد لذت بردم از اینکه دوستانی هستند که با مطالعه و تحقیق از دینشون صحبت میکنند . واقعا از صحبتهای شما لذذذذذذت بردم.

منم همیشه عاشق اسم تارا بودم.. خداحفظش کنه دخترتونو💋 سلام منو برسون😂🌹

عزیزدلم  

فدات بشم😍😍😍

سلامت باشیدبزرگواریتون رومیرسونم   💖

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
قربون دهنت مثل کیان که فک میکنن جدید تازه مدشده درصورتیکه  دونفرتوفامیلمون هستن که سی ساله و54 ...

خواهش میکنم عزیزم

بله دقیقا

اتفاقاهمسایه ماهم 45سالشه اسمش کیان هستش

اسم که قشنگ باشه همیشگیه

همین اسامی که درشاهنامه هستش از1000سال پیش هنوزقشنگن الان یکی ازدوستان گفتن ازشاهنامه اسم پسرشون رورادمان گذاشتن وقشنگه 

پس این واژه قدیمی واهل فلان واین اصلادرست نیست

الان اسم 

(هری)

(محمد)

(سارا)

الان دردنیابیشترین فراوانی رودارندوجالبه که یکی ازقدیمیترین اسامی هستن اماهنوزخیلی ازخانواده هادرجهان میزارن

پس دوستان بیاییم به سلیقه های هم احترام بگذاریم  

البته منظورم شمادوست عزیزنبودگلم درباره اونهایی که اسامی زیباوقشنگ روقدیمی میدونن عزیزدلم😍

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )