2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايراني و عربي مخلوط

قسمت زهراش که عشق منه 😍

دخترامو از خضرت فاطمه زهرا دارم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

امیرعباس پدرش انتخاب کرده 😍اگه یه روزی خدا بهم دختر بده دوست دارم اسمشو ارغوان بزارم😊

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
عزیزم من و شما تفاوت عقیده فاحشی باهم داریم پس اصلا بحثی نمیمونه که باهم بکنیم  اما فقط میتونم ...

منم خیلی وقتها تو تاپیکهای خیانت و طلاق و کتک‌زدن زن توسط شوهر و ازدواج تو سیزده سالگی و گرفتن گواهی بکارت وقتی می بینم چه طور مردسالاری نهادینه شده و طرف تازه خوشحالم هست قلبم به درد می یاد.

این یه مساله فرهنگی هست وقتی امری رو اون قدر برات طبیعی جلوه می دن که فکر می کنی حقیقت هست.

نمی دونم چه قدر اهل مطالعه هستی و از اصطلاح طبیعی سازی naturalization که لویی آلتوسر اون رو بسط داده خبر داری یا نه. اگر نه یه سر چی بزن جالبه. پدیده مردسالاری به این روشی که آلتوسر می گه در جامعه ما نهادینه شده 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
من باردارم بین زهرا و مهسا دودلم...همسرم هرچی بگم راضی میشه...نظر شما چیه؟

زهرا از مهسا خیلی قشنگتره به نظرم 

یا صاحب الزمان ممنونم.  دوستان میشه به نیت اینکه همه منتظرا صاحب بچه های سالم و صالح بشن یه صلوات بفرستین؟
نهایتش اسم رها مذهبی نیس راحت عوضش میکنن علی الخصوص اگه اسم مذهبی بخای

باید پیگیر شم اگه شوهر همراهی کنه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
قشنگه امااگه میخوای عوض کنی همین الان عوض کن تازیادباهاش عجین نشده وتاقبل ازاینکه حرف زدن یادبگیره ع ...

خودمم حس میکنم اسامی مذهبی بهتره ان شاالله قسمتتون  بشه😊

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
عزیزم توی سبک زندگی درست ما نباید از کسی انتظارات داشته باشیم زن و شوهر باید هردو کارهای زندگیشون رو ...

من نگفتم که اونا دخالت کردن یا گفتن ما انتخاب کنیم این کاملا با میل باطنی خودم بود .همه ما اول ازدواج به پیشتوانه اونا نیاز داشتیم من تابحال کسی رو ندیدم بگه نه نمیاد اونا کمکمون کنن اونم تواین زمونه

منم مشکل شما رو دارم خیلی پشیمونم برا اسم دخترم .اسمش فرنیاست اول قبول کرد تغییر بدیم ولی الان زدا ز ...

شما بچتون چند وقتشه خیلی سخته همش میگه عادت میکنی

اسما رو روی کاغذ نوشتم هرکدومو لای یه صفحه از قرآن گزاشتم دادم شوهرم گفتم یه کاغذو در بیار

آها

ممنون ک راهنمایی کردین🌹

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
یه وقت ملینا نذاری توزبان انگلیسی معنای بدی داره

واقعا ؟؟؟

اسم دختر استادمون بود

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین