من خودمم رها و هلیا دوست داشتم اما روز اخر پشیمون شدم شوهرم جدی نگرفت گداشت رها الان اگه میشد عوض کنم میذاشتم زینب یا فاطمه
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسم پسرم امیرعلی خودم انتخابش کردم همسرم عاشق اسم علیرضا بود اسم دخترمو همسرم انتخاب کرد اسمش زهرا ه ...
صنم جزو گزینه های منم بود.ول به این فکر کردم زهرا یه انتخاب آسمانی هست وصنم یه اسم زمینی.هرچند خیلی مذهبی نیستم ولی ایده آل گرام.این اسمو خدا برای برترین زن گذاشته وخدا همیشه برترین انتخاب براش هست
معنیشو دوس ندارم کلا از چشمم افتاده اسمش صداش میکنم دخترمو اما خب دلم میخاس چیز دیکه باشه
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش