2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم نظر لطفته ولي خيلي طرفدار نداره😐😊فقط من و شوهر و مامانم خيلي دوس داشتيم بقيه با فيس فيس ...

ولي تك و شيك هست ،رو هر بچه اي نيست

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

اسم پسرمو شوهرم میگه ابوالفضل ولی خودم از امیر حافظ و مهراد و امیر حسام خیلی خوشم میاد خدا کنه سر اسمایی که من انتخاب کردم به توافق برسیم به نظرتون کدوم بهتره 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
اسم پسرمو شوهرم میگه ابوالفضل ولی خودم از امیر حافظ و مهراد و امیر حسام خیلی خوشم میاد خدا کنه سر اس ...

اميرحافظ به نظرم خيلي خوبه و مهراد

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
بنظرم اگه شوهرت اصرار داره اسم امير عباسم قشنگه پيشنهاد بده😊

قبول نداره نه امیر عباس نه امیر فاضل 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
بخاطر همین با دوست همسرم قطع رابطه کردیم چون از فرهنگش حالم بهم میخورد رفته بودیم گردش پرسید خب اس ...

وای خدایا اوج بی فرهنگ بودن اونا

پس با این اوصاف هر اسمی که بذاری یه عده هستن که مسخره کنن باید آدم خودش هرچی دوست داره بذاره و به حرفای بقیه اهمیت نده

خدایا مرسی