2777
2789

دهم انسانیم تا الان گند زدم فردا هم قراره گند بخوره 

اما میخام از این به بعد جدی درس بخونم اگه از الان بخونم همچی درست میشه؟ ینی میتونم حقوق یه دانشگاه خوب مثل شهید بهشتی قبول شم؟ 

خیلی فکرم ولی استرس تا اینجا نذاشت بخونم 

و میخام راهنماییم کنید چطور خوب بخونم ازاین به بعد عالی بشم روش درست درس خوندن رو یادم بدین 

۲ ساله حیرونم بابام قول داده درسام خوب بخونم آیفون ۱۳ میگیره برام البته برام مهم نیست چون داشتم قبلا آیفون اما میدونم تلاش میکنه بهم انگیزه بده وگرنه چه بخونم چه نخونم میگیره اما میخام زحماتش جبران کنم

تروخدا روش درست درس خوندن رو بهم بگید که چطور توی یک هفته درسارو بخونم روز قبلش❤️‍🩹امیدم اول یه خدا بعد شما که خانواده دوم من هستید

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دختر، هیچ وقت واسه یه شروع طوفانی دیر نیست، برو جلو ببینم، موفق باشی

تا الان یا غایب بودم سر یه سری امتحانا یه نخونده بودم 

اما الان میخام شروع کنم نمیدونم چطور بخونم آخه من خیلی استرسیم 

روش خوندن شما چطوریه؟

من به جز این یه هفته که درگیر دکتری شدم اولین اولویتم اموزشه یعنی فیلم های آموزشی واقعا وقتی که براش میزاری میصرفه و بعدش صد درصد تست زدن  اگه یه درسی وابسته اس به درس قبلی حتما قبلی رو بخون ولی اگه یه سوالی واسته به یه موضوعیه چنتا سوال برو جلو اگه نفهمیدی درسنامه رو مرور کن زیاد روی منبع و استاد هم وسواس نداشته باش 

من برنامم از ۱۰ شروع میشه تا ۱۲ که ۸ ۹ ساعت میانگین میخونم البته این عدد زیاد و کم میشه ولی تقریبا همه درسا رو از پایه شروع کردم به جز عمومی ها و شیمی شیمی دارم دهم دوازه رو با هم پیش میبرم اما سعیم اینه بیشتر تست بزنم و آزمون ها رو پی دی اف میگیرم و تحلیل می کنم کمک می کنه

قاتل روانی دوقطبی
من به جز این یه هفته که درگیر دکتری شدم اولین اولویتم اموزشه یعنی فیلم های آموزشی واقعا وقتی که براش ...

من تا الان هیچی از معلما بلد نیستم 

باید پس ویدیو آموزشی نگاه کنم ریاضی خیلی عقبم مخصوصا صفر صفرم

من تا الان هیچی از معلما بلد نیستم باید پس ویدیو آموزشی نگاه کنم ریاضی خیلی عقبم مخصوصا صفر صفرم

آره آره 

ببین من پارسال به خاطر حرفای مشاورم و اینکه فکر می کردم وقت ندارم فاز خودخوان بودن گرفتم که آره درسنامه کتاب تست بخونم اوکیه و اینا ولی گند زدم از بهمنم نا امید شدم نخوندم دیگه اگه اول ویدئو میدم بهتر بود

قاتل روانی دوقطبی
تا الان یا غایب بودم سر یه سری امتحانا یه نخونده بودم اما الان میخام شروع کنم نمیدونم چطور بخونم آخه ...

برنامه ریزی کن، و طبق برنامه برو جلو، رفیق و اینستا و ...بذار واسه تابستون