2777
2789
عزیزم من تنبلی دارم ولی خودم بدون دارو پریود میشم یعنی دیگه قطرشو نگیرم ؟میشه ازروزپنج تا21همون قطره ...

بعدشم قطره فقط برای اومدن پری هستش نه بارداری برای بارداری با توجه به اینکه تنبلی داری برو دکتر ی قرصی هست بهت میده که باعث میشه تخمک آزاد بشه و باردار بشی. حواست باشه اشتباه استفاده نکنی من مدیون خودت کنی چون برات کامل توضیح دادم عزیزم. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم قطره فقط برای اومدن پری هستش نه بارداری برای بارداری با توجه به اینکه تنبلی داری برو دکتر ی قر ...

ببین من دکترم بهم گفت که تخمدانهات ضعیفه حالاشما میگین چیکارکنم چی برام خوبه ؟اخه سه دوره هم کلومفین استفاده کردم ولی نشدم

خانوما شماها که تنبلی دارید متقورمین هم استفاده میکنید؟

آخه دکترمن بهم گفت این قرص واست از نون شبم واجب تره و جالب تر اینکه من وزنم نرماله نرماله اصلا چاق نیستم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید.  
عزیزم چندماه انجام دادی تانتیجشو گرفتی ؟بعدفقط پیازدرمانی کردی یاداروهای دیگه هم خوردی

۳ ماه فقط پیاز درمانی جواب داد

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
دوستی پیاز درمانی چیه؟ ینی باید چیکار کنم؟

سرچ کن گلم تاپیکش هست

عالیه

من متفورمین نتونستم بخورم سردرد میشدم شدید

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
مرسی عزیزم پس قرصشو میگیرم بعدمیدونین قیمتش چجوریاس 

ده یا پونزده تومن ی بسته صدتایی 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ببین من دکترم بهم گفت که تخمدانهات ضعیفه حالاشما میگین چیکارکنم چی برام خوبه ؟اخه سه دوره هم کلومفین ...

عزیزم تو نی نی سایت کسانی که تنبلی تخمدان داشتن با پیاده‌روی و طب سنتی جواب گرفتن همیشه شکمت رو گرم نگه دار عسل و سیاه دونه بخور کلا گرمیجات زیاد بخور و حتتتما اگه اضافه وزن داری کم کن و ورزش کن ان شاء الله مشکلت حل بشه. 

به نظرتون تخمدانهام بامصرفش فعال میشن

عزیزم چون این قرص گیاهی هستش باید حداقل سه ماه بخوری تا ان شاء الله تاثیر قطعی‌ بذاره البته رو بدن هر کسی زمانش فرق داره یکی با یک دوره خوب میشه یکی با شش دوره 

من یه سری داشتم

انگار بهتر شدم الان

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
عزیزم تو نی نی سایت کسانی که تنبلی تخمدان داشتن با پیاده‌روی و طب سنتی جواب گرفتن همیشه شکمت رو گرم ...

انشاالله منکه دیگه چندماهم هس دکترنمیرم اخه ویزیت سونو خیلی زیاد وتوخونه خودم همینجوری درمان میکنم البته ماه قبل روزی دوبارصبح وشب یک قاشق مرباخوری سیهدونه وعسل میخوردم البته سیاهدونش بیشتراز عسل بود ورازیانه وبومادران مصرف کردم که تادوماه وخورده ای پری نشدم سونوگفت هورمونات ریخته به هم یعنی ممکنه اینا بهم نساخته باشه وبه نظرتون دیگه استفاده نکنم