2777
2789
دکتر رفتم چند بار برام امپول مینویسه و میگه لاغر شو وتا میتونی پیاده روی کن

حدس میزدم ,از دلایل اصلیش همینه:(

من وزنم یهو خیلی زیاد شد همینکه شروع به کم کردن کردم منظم شد حتی ولی باز یکم غفلت کردم مشکل پیدا کرد, 

باردار نیستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شانسیه دوستم تنبلی شدید داشت و زخمم داشتدوسالیم جلوگیری کرده بود بهش گفتم تو حالاحالاها نمیشی&n ...

خب ببین اره واقعا احتمالش هست چون به هر حال یک تخمک تکلیف رو مشخص میکنه,یک بار هم تخمک رشد کنه و ازاد بشه ممکنه لقاح انجام بشه و اوول تشکیل بشه

باردار نیستم:)
من الان چهارماهه پریود نشدم

دوست عزیز قطره ویتاگنوس بگیر طبق دستورش ناشتا بریز تو ی لیوان آب یا شربت چون تلخه بخور بعد پنج الی شش روز پری میاد اگه میخوای زودتر بیاد به جز ناشتا قبل ناهار و شام هم همینکار بکن زودتر پری میاد بعد ک پری اومد از شب پنجم تا بیست و یک روز شبی یک عدد قرص ویتاگنوس یا آگناگل بخور پری رو منظم میکنه سعی کنید با آمپول پری نشید چون ی خانم دکتر تو داروخانه بهم گفت که اون آمپول رحم مثل چوب خشک میکنه و معمولا پزشک ها چون میخوان زودتر تاثیر بذاره اون آمپول میدن که عوارض داره

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
دوست عزیز قطره ویتاگنوس بگیر طبق دستورش ناشتا بریز تو ی لیوان آب یا شربت چون تلخه بخور بعد پنج الی ش ...

عزیزم قرصش باقطرش فرق میکنه؟بعدازکجابگیرم اینارو ازداروخونه یاعطاری بعدش هم اگه خودم پری شدم بعد روزپنجم شروع کردم به خوردن دوباره پری میشم؟

عزیزم قرصش باقطرش فرق میکنه؟بعدازکجابگیرم اینارو ازداروخونه یاعطاری بعدش هم اگه خودم پری شدم بعد روز ...

از داروخانه تهیه کن گلم چون مطمعن تره،ویتاگنوس کاملا گیاهیِ و عوارض نداره، قطره اش چون دُزش بالاست برای اومدن پری استفاده میکنن قرصش برای تنظیم هورمون های زنانه و تنظیم پری. نه عزیزم  اگه از شب پنجم پری شروع کنی شبی یک عدد بخوری تا بیست و یک روز مثل قرص جلوگیری یا ال دی باعث منظم شدن تاریخ پریود میشه و نه اینکه دوباره از شب پنجم پ بشی. 

اسم قرصش آگناگل و اسم قطره اش ویتاگنوس. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
از داروخانه تهیه کن گلم چون مطمعن تره،ویتاگنوس کاملا گیاهیِ و عوارض نداره، قطره اش چون دُزش بالاست ب ...

دوستم برای این که میخوام حامله بشم کدوم بگیرم بهتره واینکه شبایاصبحا استفاده کنم 

دوستم برای این که میخوام حامله بشم کدوم بگیرم بهتره واینکه شبایاصبحا استفاده کنم 

عزیزم قطره صبح ناشتا همون ویتاگنوس تا وقتی که پری بیادبخور وقتی اومد دیگه قطع کن و اگه دیدی پری منظم شد دیگه نیاز نیست ماه بعد بازم قطره بخوری رو بخوری چون قرص منظمت میکنه، 

قرص آگناگل شب ها، همونطور که توضیح دادم از شب پنج پری تا بیست و یک شب 

و اینکه اگه اقدام برای بارداری کردی و شک داشتی که بارداری یا نه قطره و قرص مصرف نکن و اینکه با پزشکت مشورت کن. چون اگه باردار باشی قطره باعث سقط میشه. 

عزیزم قطره صبح ناشتا همون ویتاگنوس تا وقتی که پری بیادبخور وقتی اومد دیگه قطع کن و اگه دیدی پری منظم ...

عزیزم من تنبلی دارم ولی خودم بدون دارو پریود میشم یعنی دیگه قطرشو نگیرم ؟میشه ازروزپنج تا21همون قطره مصرف کنم اخه میخوام قوی باشه زودترحامله شم

من پیاز درمانی کردم خیلی موثر بود تو نطم پری هام

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
عزیزم من تنبلی دارم ولی خودم بدون دارو پریود میشم یعنی دیگه قطرشو نگیرم ؟میشه ازروزپنج تا21همون قطره ...

عزیزم اگه پریود میشی اصلا قطره استفاده نکن چون ضرر داره و امکان داره مشکلت رو بیشتر کنه من برای اون خانومی که گفت چند ماه پ نشدم گفتم قطره بگیره، برای شمایی که بصورت عادی پری میشی فقط قرص چون اگه قطره مصرف کنی بدتر تنظیم هورمونات بهم میریزه و دیرتر باردار میشی.