2777
2789

دوستان لطفآ کمک مَن ماه قبل پری نشدم فقط چَندروزلک قهوه ای دیدم بِی بی چک منفی بود کمردرد و دل دَرد خفیف دارم میدونید علَتش چیهِ؟؟؟

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️

دوستان لطفآ کمک مَن ماه قبل پری نشدم فقط چَندروزلک قهوه ای دیدم بِی بی چک منفی بود کمردرد و دل دَرد خفیف دارم میدونید علَتش چیهِ؟

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلي شديد داشتم ٧ ماه يكباز پريود ميشدم از ٩٩ خودم رو ٧٣ رسوندم دكتر گفت تنبليت خيلي خفيف شده اما بايد كامل لاغر شي تا درمان بشه الان پريودم منظم شد بدون هيچ دارويي فقط با ورزش و رژيم

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
انشاالله منکه دیگه چندماهم هس دکترنمیرم اخه ویزیت سونو خیلی زیاد وتوخونه خودم همینجوری درمان میکنم ا ...

رازیانه و بومادران  رو اصلا استفاده نکن منم استفاده کردم تنظیم بهم خورد آخه خیلی حساس و اینکه باید متخصص طب سنتی اندازه اش رو بگه وگرنه عوارض داره و بدتر تنظیمت بهم میریزه به نظر من همون آگناگل استفاده چیز دیگه ای استفاده نکن فقط عسل و... و اینکه پیاده روی کن

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
رازیانه و بومادران  رو اصلا استفاده نکن منم استفاده کردم تنظیم بهم خورد آخه خیلی حساس و اینکه ب ...

مرسی گام حتما این دفعه این کارارو میکنم ببینم خداچی میخواد 😘😘😘😘

عزیزم تاشب 21پری یاازروزپنجم که شروع کردم تا21روز بخورم 

از شب پنجم تا بیست و یک روز مثل قرص ال دی یا جلوگیری

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
مرسی گام حتما این دفعه این کارارو میکنم ببینم خداچی میخواد 😘😘😘😘

خواهش فدات شم ان شاء الله باردار بشی

من الان چهارماهه پریود نشدم

اوووو نگو.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.