2777
2789
عنوان

همین اول مدرسه ابرومو برد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5264 بازدید | 102 پست
بچه ها همیشه آبروی ادمومیبرن داداش کوچیک من وقتی کوچیک تربود یبار رفته بودیم یع مهمونی که باهاشون تع ...

پسرم منم همینه 

یه بار جایی خیلی مهم دعوت بودیم 

نوشابه هم داشتن سر سفره 

پسرم با خوشحالی میکفت بابا نوشابه هاشونو ببین اول به من نوشابه بدین 

شوهرم کلا نوشابه نمیخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مهم ترین وضیفه یک مادر و یک زن تو خونه حفظ ارامش خونست مردا الان خیلی عصبین اوضاع اقتصادیشون بهم ریختست جامعه دوچار تشنجه اما بچه ها گناه نکردن که

هر بار پدرش صداشو برد بالا اروم بهش تذکر بده و بگو عزیزم ارومتر بچست یا اگه با خودت دعوا کرد محیطو اروم کن به پسرتم بگو بابایی خستست کم کم محیط خونه اروم میشه همسرتم ارومتر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

دیشبم ما تولدشوهرم رو خونه داداشم گرفتیم,, زن داداشم کلی تزینات و میزچیده بود و خلاصه همه چیز اماده کرده بود وقتی ما رفتیم پسرشون شش سالشه جلو جمع گفت بابا جون مامانم اینهمه خوش سلیقه هست و همه کاری بلده همه ازش تعریف میکنن پس چرا تو دوسش نداری. 😨😨😨😨😨

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

mamaii#  

به همین خاطر نباید به  بچه ها در محیط شلوغ خیلی توجه کرد پته و مته ی پدر مادر رو رو اب میریزه بس که بلا اند 

اره دیگه می گن حرف راستو باید از بچه شنید�😉😉😉😉

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
دیشبم ما تولدشوهرم رو خونه داداشم گرفتیم,, زن داداشم کلی تزینات و میزچیده بود و خلاصه همه چیز اماده ...

😢😢😢😢 چقدر بد 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
دیشبم ما تولدشوهرم رو خونه داداشم گرفتیم,, زن داداشم کلی تزینات و میزچیده بود و خلاصه همه چیز اماده ...

حالا واقعا داداشت زنش و دوست نداره که بچه اینو حس کرده

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت