2777
2789
عنوان

همین اول مدرسه ابرومو برد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5265 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نمکه پسرت😂😂😂ببوسش

دعواش نکنیاااااا اما یادش بده حرف خونه تو خونه میمونه جایی نباید بازگو کنه اشکال نداره همه پدر مادرا دعوا دارن و همه بچه ها یک بحث سادرو دعوا میدونن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
باباش عصبیه مدام داد و بیداد میکنه

چس حتما سرفرصت مناسب و آروم رفتار و گفتارِ امروز پسرت به پدرش بگو

تا دیگه جلوی بچه بداخلاقی نکنه

بهش بگو حالا اینا غریبه بودن و زیاد مهم نیست, میترسم بعدها جلوی دوست و آشنا همچین حرفی بزنه

بچه ها همیشه آبروی ادمومیبرن داداش کوچیک من وقتی کوچیک تربود یبار رفته بودیم یع مهمونی که باهاشون تعارف داریم توت فرنگی اوردن برامون جوری با تعجب میخوردو میگفت ایناچین که من دوس داشتم بمیرم درحالی قبل ازاون1000دفعه خورده بود

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
باباش عصبیه مدام داد و بیداد میکنه

خب شما کوتاه بیا به خاطر بچه..حداقل وقتی که هستش پیشتون..مطمعنا شما هم در مقابلش چیزی میگین..و باعث شروع دعوا میشه..چون گفته مامان و بابام

کاربر قدیمی نی نی سایتم..مری بوسا 
نه چرا همچین تقصیر بچه چیه  اما پدر مادر باید خودمون رو اصلاح کنیم اون بچه به عنوان درد د ...

خیر جو محیط گرفته اش 

به نظرم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
دقیقااا  یعنی از بالا خوردم زمین با دماغ

دختر خالم تو خونه کار میکرده دخترش گفته منم میخوام کمک کنم اونم یه دستمال داده گفته بیا سرامیک دستمال بکش،فرداش مدرسه دخترخالمو خواستن معلم بهش گفته بود دخترت گفته مامانم همش از من کار میکشه نمیذاره مشق بنویسم😈😈😈😈😈

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بخند عزیزم

همو ادما همون پدرومادرا همون معلمه که اونجا بود همشون دعوا میکنن همشون مگه میشه دعوا نکرده باشن

عزیزم

تو هم ازین قاعده مستثنی نیستی

بخند عزیزم.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
چقدر نمکه پسرت😂😂😂ببوسش دعواش نکنیاااااا اما یادش بده حرف خونه تو خونه میمونه جایی نباید بازگو کن ...

یه بار پسرم ۳ سالش بود

رفت به بابام گفت

بابام مامانم با چکش کتک زده

بابام میگفت راست میگه

گفتم بابایی با چکش کتک خورده بودم که اینجا نبودم:-):-):-):-)

نمیشه که فردا میره به معلمش میگه چون بهتون گفتم مامان و بابام دعوا میکنن مامانم کبودم کرد. 😁

آره ازش بعیدنیست😂

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

وای چ با نمک .دختر بچه همسایه ما تو کوچه بود گفتم برو خونه میدزدنت .گفت بابا مامانم دارن کشتی میگیرن منم اومدم تو کوچه بابام پاهای مامانمو گرفته ولش نمیکنه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢