الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مونااااا داااغونممم داغون.از صبح سه دفعست بالا اوردم
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
[QUOTE=69624359]بچه ها همیشه آبروی ادمومیبرن داداش کوچیک من وقتی کوچیک تربود یبار رفته بودیم یع مهمونی که باهاشون تع ...[/Q
دقیقا یکبار ما مهمون داشتیم کیوی جزو میوه ها بود، بچه مهمون رو کرد به مامانش گفت مامان ایینا چیههه؟ مامانه سرخ و سفید شد. گفت آخه تو خونه میارم تو به اینا لب میزنی اصلا
خخخ بچه ها متعجبن حالا شوهر من عشق اناره و تو فصلش خیلی میخره یه بار سر کلاس نقاشی معلم گفته بود انار بکشید میگفت انار چیه🤔من تابحال نخوردم😁😁😁
یه بارم خواهرم گفت به ارتا زیاد شیر بدین منم هر روز یه لیوان میدم یهو پسرم گفت شیر چیه گفتم همون که هروز صبح یه لیوان میخوری گفت نه ☹من نمیخورم 😁گفتم بابایی میخره گفت نه کی میخره😤😤
واقعا کسی راه حلی داره که بچه ها فضولی نکنن من یک بار خیلی عصبانی بودم زدم تو سرخودم نشستم گریه کردم هرجا رفتیم ادای من ودرآورد همه زدن زیر خنده دیگه یه جورشده بود همه میگفتن پارسا مامانت چیکارمیکنه اینم شروع میکرد