2777
2789
عنوان

بابا بزرگم اب میخواست

280 بازدید | 21 پست

سه روز از فوتش میگذشت خواب دیدم با کت و شلوار ترو تمیز با یه صورت خشک یجوری که انگار پوستش به استخونش چسبیده بود میگفت تشنمه اب بدین بهم آب میخوام

تعبیرش چی میتونه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش خیرات اب معدنی کوچک. شربت بدید تعبیرخوابتونمیدونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیرات کنین براش 

خیرات الکی هم نه هاا 

ببرین بدین دست نیازمند 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خدا بیامرزه

خیرات آب بدید براش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آب قطع میشه

😑😑😑😑😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😂😂😂😂😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خواب شما بسیار پرمعناست، مخصوصاً چون فقط سه روز از فوت اون شخص گذشته بوده.
در فرهنگ اسلامی و تعبیر خواب‌های سنتی، دیدن مرده در خواب که درخواست آب می‌کند معمولاً نشانه‌ای از نیاز روح او به دعا، صدقه، یا خیرات از طرف بازماندگان است.

چند نکته در تعبیر این خواب:

1. 🕊️ تشنه بودن مرده در خواب، معمولاً نشانه‌ی آن است که روح او در برزخ نیازمند آمرزش یا یاری معنوی است.
  2. 💧 آب خواستن نماد رحمت الهی و آمرزش گناهان است؛ یعنی روح او نیازمند آن رحمت است.
  3. 👔 اینکه او با لباس مرتب و تمیز آمده، نشانه‌ی جایگاه نسبتاً خوب اوست، اما چهره‌ی خشک و لاغر می‌تواند نشانگر نوعی رنج روحی یا کمبود دعا و خیرات از سوی بازماندگان باشد.

✅ پیشنهاد:

• برای شادی روحش قرآن بخوانید، مخصوصاً سوره‌ی یاسین، فاتحه، و آیه‌الکرسی.
  • صدقه‌ای هرچند کوچک به نیت او بدهید.
  • اگر کسی از او طلبی دارد یا حقی بر گردنش مانده، ادا کردنش می‌تواند آرامش بیشتری برای روحش بیاورد.

خواب شما بسیار پرمعناست، مخصوصاً چون فقط سه روز از فوت اون شخص گذشته بوده.در فرهنگ اسلامی و تعبیر خو ...

یه دختر خونه داره که موقعی که بچهاش ارث تقسیم میکردن به اون بیچاره چیزی ندادن فکر میکنم اون ازش ناراحته .هیچجوره هم راضی نیست حلالش کنه😑