2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست
چقدر با معرفت و مهربون هستی. اصلا این دوستان قدیمی ِ نی نی سایتی گوهرهای نایابی هستتد. همه شون با مع ...

ما کوچیک شما هستیم دوست عزیزم 😘❤️❤️😘😘 خودت خوب و مهربونی  از خدا برات بهترین ها رو میخوام 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
فدات بشم عزیزم خدا رو شکر همه خوبیم دخترام بزرگ شدن و من پیر 🤣  تو چطوری چیکار میکنی شاغلی &nb ...

خدا نکنه پیر باشی. خیر از بچه هات ببینی. 

من که شاغل بودم. کار میکنم اما شرایط کاریم خیلی سخت و فشرده و روح آزار هست‌. یک لقمه نون رو که در میارم تو خون میزنم و میخورم. کم آوردم از هر جهت روزگارم تنگ و سخته

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال همسرم و دوستاش تو خیابون کف خیابون خوابیدن😷😷 شوهرم تر تمیز و مرتب با خودش ملحفه میبره با ای ...

ای وای واقعااا؟ حتما گلم ممنون ک گفتی

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸

ماپارسال رفتیم جاتون واقعااااا خالی ایشالا هرکی دوست داره قسمتش بشه استارتر شملمیخوای بری امسال؟

ماپارسال حتی یه شبم خونه ی عراقیهانرفتیم.نمیگم بدن ولی خب ادم بایداحتیاط کنه همش توموکبها خوابیدیم اکثرامیرفتیم توموکبهای ایرانی ها.که بیشتر شبیه اونه که مادوست داریم .در کل عالیه ولی بایداحتیاط کرد.مثلا مااصلا غذای اونهارونخوردیم.هرجاایرانی بودن عذامیگرفتیم خب مسلما ازنظرهمه چیز ایرانی هامثل خودمونن دیگه.خیالت راحت انقد موکب ایرانی هست که نگو و نپرس هرجاهم که اراده کنی میتونی بری حمام...مخصوصاجاهایی که موکب امام رضاهست عالیه.ازنظر دستشویی هم من خودم خیلی زودعفونت میگیرم ولی خداییش اونجامشکلی برام پیش تیومد میدونی چرا؟ چون حتی اون دسشویی هایی هم که قدیمی و پکیده هستن تمیزن واقعامرتب میرن و میان میشورن.اماخب بایدحواسش رو ادم جنع کنه که مریض نشه ولی از نظرامکانات خیال همگی راحت فوله فوله

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ماپارسال رفتیم جاتون واقعااااا خالی ایشالا هرکی دوست داره قسمتش بشه استارتر شملمیخوای بری امسال؟ ما ...

آخه هرکی رفته میگه باید قید تمیزی و بهداشت رو بزنی.  آره گلم من ان شــــــاءالله امسال دارم میرم. اگه خدا قبول کنه

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
وای منِ خنگول همیشه فکر میکردم مثلا اگر تهران زندگی کنی ، از تهران تا کربلا پیاده میری 😞 نجف تا کر ...

وای یاخدا ....نه بابا فقط نجف تاکربلا تقریبا ۷۰ کبلومتره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزان هرکی رفت التماس دعا واسه همه دعا کنه واسه اوضاع مملکت واسه بچهامون و آینده و واسه ظهور امام ز ...

ان شاالله حتما 

خدا نکنه پیر باشی. خیر از بچه هات ببینی.  من که شاغل بودم. کار میکنم اما شرایط کاریم خیلی سخت ...

تا زمانی که به آرامش روحی نرسی نمیتونی از هیچی لذت ببری باید تمام گذشته زشت و بد ترکیب فراموش کنی میدونم من بجات نیستم و نمیتونم درکت کنم ولی باید به خودت کمک کنی گذشته از وضع اقتصادی بد این روزها که شده دغدغه همه مردم مظلوم ایران 😢😕 از خدا میخام چنان بشه که طعم راحتی و آرامش از اعماق وجودت حس کنی عزیزم 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
ما کوچیک شما هستیم دوست عزیزم 😘❤️❤️😘😘 خودت خوب و مهربونی  از خدا برات بهترین ها رو میخوام&nb ...

لطف داری عزیزم. ممنونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای یاخدا ....نه بابا فقط نجف تاکربلا تقریبا ۷۰ کبلومتره

وااااای کلی خندیدمممم . آخخخخی .دختر اگر اینجوری بود میدونی چقدر طول میکشید   

آخه هرکی رفته میگه باید قید تمیزی و بهداشت رو بزنی.    آره گلم من ان شــــــاءالله امسال د ...

نه بابا اینجوریام نیست.ولی خب اگه کسی خیییییلی حساس باشه ممکنه اذیت بشه.ولی من خدارشکر مشکلی نداشتم ترخدادعاکنین ماهم برین😣😣😣😣

وااااای کلی خندیدمممم . آخخخخی .دختر اگر اینجوری بود میدونی چقدر طول میکشید    

اره بابا یه کاروان از مشهدپیاده میرن هرسال میدونی چندروز تو راهن؟

سوم شهریور حرکت کردن تا روز اربعین میزسن کربلا

واسه منم خیلی دعا کن خیلی

چشم حتما گلم . ان شاالله ب خواسته دلت برسی