2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست

من فقط یه شب خواب دیدم رفتم  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من فقط یه شب خواب دیدم رفتم    

خداقسمتت کنه انشاالله

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یاخدا ....نه بابا فقط نجف تاکربلا تقریبا ۷۰ کبلومتره

ممنونم 🌷

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تا زمانی که به آرامش روحی نرسی نمیتونی از هیچی لذت ببری باید تمام گذشته زشت و بد ترکیب فراموش کنی می ...

آخ دقیقا... آرامش روحی ندارم و لذتی نمیبرم. اما فضاهای کاری هم خیلی بد و ناجوانمردانه شده. ولی من با گذشته و زندگی و حتی شوهرم در صلحم . اما دلم از کسانی شکسته که خیلی برام عززز بودند... دارم قالب تهی میکنم از ناراحتی و تاخی و فشار

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

زیارت اربعین فوق العاده است ... فقط همین رو می تونم بگم ... اگه با آمادگی روحی هم باشه که نور علی نوره ... نجف و حرم امام علی علیه السلام هم که دیگه نگم براتون ... انگار عرش خداست ... الهی فدای خاک و خوله هاش بشم من.

بابی انت و امی یا اباعبدالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اره بابا یه کاروان از مشهدپیاده میرن هرسال میدونی چندروز تو راهن؟ سوم شهریور حرکت کردن تا روز اربعی ...

عِـــــــــههه واقعااا، نمیدونستم. وای اینجوری ک خیلی طـــــــــوووول میکشه. وااای ینی الان توووراااهن تا ۸ آبااان؟

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
زیارت اربعین فوق العاده است ... فقط خمین رو می تونم بگم ... اگه با آمادگی روحی هم باشه که نور علی نو ...

اللهم الرزقنـــــــا

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
زیارت اربعین فوق العاده است ... فقط خمین رو می تونم بگم ... اگه با آمادگی روحی هم باشه که نور علی نو ...

اللهم الرزقنـــــــا

استارترجان فقط حتما حتما کفش مناسب ببر حتما.....اگه کفشت خوب نباشه کلا سفر دورازجون کوفتت میشه

به عنوان پیشنهاد عرض میکنم جسارت نشه.سعی کن وسایل اضافه اصلانبری و اگه تونستی یکم مغزیجات آبلیموی تازه و عسل وخاکشیر برا خودت ببری .البته همش رو میدن اونجا.ولی خب منکه بردم خیلی بدردم خورد.داروهم اگه میدونی مشکلی برات پیش میاد بایه چیزی خوب میشی حتماباخودت ببر

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وااااای کلی خندیدمممم . آخخخخی .دختر اگر اینجوری بود میدونی چقدر طول میکشید    

همیشه برام سوال بود !

🙈

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عِـــــــــههه واقعااا، نمیدونستم. وای اینجوری ک خیلی طـــــــــوووول میکشه. وااای ینی الان تووورااا ...

اره تقریبا هفتاد روز میشه انگار خداکمکشون کنه

هر کی تا حالا نرفته انقدر تلاش کنه که شده حتی با مژه هاش قدم برداره بره ... 

پیر و جوون و معلول و سالم و بیمار همه یکی میشن ... همه میشن زائر فقط به عشق رسیدن به کربلا به امام حسین علیه السلام قدم برمیدارن...

انگار که عصر ظهور امام زمان باشه همه با هم مهربونن ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
کوچیکه نمیتونه این مسیرو بره عید زمینی رفتیم مریض شد پیاده که جای خود

آخخی الهههی، ان شاالله بزرگتر شد دست بابا مامانشو بگیره سه تایی باهم برین