2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین ، امسال کیا قصد دارن برن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه عراقیا چجوریه؟ من همش فک میکنم آدم راحت نباشه اونجا

تو نجف که خونشون میریم

اگه دور تر از حرم بری خلوته قشنگ یه اتاق بهت میدن زن و شوهری 

اگه نزدیکا بری که اتاقاشونو زنونه مردونه کردن

انقدرررر مهربوننن انقدر خوبن

منو شوهرم که با یه خانواده دوست شدیم شماذه هم داریم از هم با هم ارتباط داریم

هر دفعه میریم حتما یه سر بهشون میزنیم

من خیلی دوست دارم برم اما به خاطر بیماریم نمیتونم برم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من سه سال پشت سر هم رفتم  با سختی فراوون  امسال باردارم ولی هی میگم برم نرم توروخدا رفت ...

چ خوب خوش ب حالت. چشم حتما ، ان شاالله نی نی ت سالم و بدون دردسر دنیا بیاد . شماهم منو دعا کن عزیزم☺

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸
مرسی عزیزم خوبم شما خوبین بله هنوز استرالیا هستم  🙏🌹🌹

دخترات خوبند؟ خودت خوبی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ان شاالله خود آاقا بیماریتو برطرف کنه و بتونی هرسال بری  

صلوات فراموش نشه                                                 🌸 اللّـــهم صلِّ علی محمدِِ و آل محمد 🌸

انشالله به زودی عزیزم به آرامش میرسی هیچ وقت  از اون موقعه که از دردهات و غصه هات گفتی هیج وقت فراموش نکردم انگار تو مغزم هک شده بود 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
ان شاالله خود آاقا بیماریتو برطرف کنه و بتونی هرسال بری    

چه دعای قشنگی... ممنونم.

عزیزم میشه یک خواهشی کن. اسم منو یک جایی یادداشت کنی نجف و حرم حضرت عباس و حرم امام حسین دعام کنی؟ ...

آره عزیزم حتمــــااا، فقط اسمتو نمیدونم . من کلا دعام در حق دیگران میگیره  ان شاالله برای شما هم همینطور باشه

انشالله به زودی عزیزم به آرامش میرسی هیچ وقت  از اون موقعه که از دردهات و غصه هات گفتی هیج وقت ...

چقدر با معرفت و مهربون هستی. اصلا این دوستان قدیمی ِ نی نی سایتی گوهرهای نایابی هستتد. همه شون با معرفت و با محبتند...

پیاده از نجف میرن کربلا. اگه خسته شدی فک کنم ماشین هست ک ببرن

وای منِ خنگول همیشه فکر میکردم مثلا اگر تهران زندگی کنی ، از تهران تا کربلا پیاده میری 😞

نجف تا کربلا چه قدر راهِ 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤