2777
2789

خانوما من چن شبه راجب شوهرم میام اینجا دردودل میکنم دیگه کم اوردم نمیدونم چیکار کنم.شما با یه ادمی ک دائم با کارها و رفتاراش شمارو زجر میده چیکارمیکنید???وجالب اینک اصلا قهر وناراحتی شماهم واسش مهم نباشه ....من خیلی افسرده شدم روز ب روز هم بدترمیشم نا امیدترمیشم.یک درصد این ناراحتیا وافسردگیم.واس شوهرم مهم نیست ارزو ب دلم مونده یکبار ارومم کنه.واس خودش خیلی خوشه صب میره شب میاد من میمونم ویه بچه کلی کار و مشغله..دریغ ازیه محبت دیدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودت دست به کار بشی و زندگیتو متحول کنی و محتاج توجه شوهرت نباشی، اونوقت میبینی خود به خود شوهرت میاد سمتت، کمتر روی شوهرت متمرکز شو تا اخلاقای بدش برات بزرگ نشه،هر مردی یه عیب و نقصی داره

واقعا بنظر من ادمایی ک دچار این مشکلاتن و میدونن هیج جوره اوضاعشون تغییری نمیکنه باید ی فکر اساسی بکنن ب حال خودشون مگ ادمیزاد چن بار ب دنیا میاد ک دائم و یک عمر در حال زجر کشیدن باشه. توروخدا بفکر سلامتی و راحتیتون باشین 

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤