2777
2789
عنوان

خانوما من هرشب میام اینجا دردو دل کنم اروم شم یکم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه زن ها فقط ناله میکنند و بیان عجز و بدبختی میکنند، هر پیشنهادی هم میدی گوش نمیکنند و به بیان بدبختی ها ادامه میدن، من فکر میکنم خیلی ها این حس قربانی بودن رو دوست دارن اگرنه یکبار به پیشنهادها گوش‌میدادن. ببخشید از دست خانوم ها عصبانیم. خوب یکم تکونی به خودتون بدید عزیزای من

مشکل اینه زن ها فقط ناله میکنند و بیان عجز و بدبختی میکنند، هر پیشنهادی هم میدی گوش نمیکنند و به بیا ...

من ازسر ناچاری اومدم اینجا چن وقته عضو شدم اومدم ک لااقل یکم سبک شم من تموم این راه هارو رفتم تهش هیچی بوده ب بن بست رسیدم ازطرفیم بخاطر بچم نمیتونم جداشم لااقل میتونم بیام با چن نفر صحبت کنم ک اروم شم بتونم بخوابم 

به خدا منم عین توام عیییییین تو... امشب همش دعا میکنم سر زایمان بمیرم کاش خدا دعامو مستجاب کنه خیلی ...

خدانکنه اونی ک باید بمیره کسیه ک تورو  اینقدر باواین وضعیتت ناراحت کرده ک.همچین ارزویی کنی

من ازسر ناچاری اومدم اینجا چن وقته عضو شدم اومدم ک لااقل یکم سبک شم من تموم این راه هارو رفتم تهش هی ...

واست ناراحتم. خیلی خیلی. میدونم درد داره همسر آدم یکی دیگه رو ته ذهنش دوست داشته باشه. اما به عنوان یک زن دلم میخواد بهت بگم کوه باش، قوی باش. یک زن به تمام معنا باش، به خودت برس. پیشرفت کن، مستقل شو. دلم میخواد هیچ زنی غم نداشته باشه. 

واست ناراحتم. خیلی خیلی. میدونم درد داره همسر آدم یکی دیگه رو ته ذهنش دوست داشته باشه. اما به عنوان ...

میفهمم ممنونم ماخانوما همه جا خودمون رو قربانی بچه و زندگی میکنیم منم یه زمانی خیلی قوی بودم ولی با اومدن بچه واقعا شکستم هم ازلحاظ روحی هم جسمی.بخودم میرسم ولی باز تودلم اشوبه.

میفهمم ممنونم ماخانوما همه جا خودمون رو قربانی بچه و زندگی میکنیم منم یه زمانی خیلی قوی بودم ولی با ...

میدونم عزیزم.‌ تو‌ مادری، یک‌مادر به خاطر بچه اش‌شکننده‌میشه اما‌به خاطر بچه ات قوی‌ باش.