2777
2789
عنوان

خانوما من هرشب میام اینجا دردو دل کنم اروم شم یکم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 59 پست

شاید اخلاقش اینه . منم ای روزا رو گذروندم تنها راهش بیخیالیه . تو نمیتونی اخلاقشو تغییر بدی . پس باهاش جنگ و دعوا نکن . خودتو با چیزای که دوس داری مشغول کن . اونم شاید اخلاقش بهتر بشه . بازد خودتو دوست داشته باشی دنبال چیزایی باش که خوشحالت کنه و فکر تو مشغول کنه .تا بهش کمتر فک کنی . 

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد

خوب چرا انقدر شادی و غمت به اون وابسته اس که اینطوری بشکنی؟ میتونی قویتر باشی؟

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشاوره رفتم ولی هیچ فایده ای.نداشت باهاشم حرف زدم.اونم بی فایده.۶ سال از زندگیم.میگذره میگم.وای خداااااا یعنی من.تا اخر عمرم.باید.اینطوری زندگی.کنم وذره ذره بمیرم.اخه ب کدامین گناه مگه من.حق زندگی.ندارم اینهمه عذاب.چیه تاکی.اخه😔

یه مشاور برو

اگه اولا اینطور نبوده

بشین خوب فک کن ببین چی باعث این چیزا شده

اگه بخوای میتونی درستش کنی

ولی باید تغییر رو از خودت شروع کنی

مردا از چندتا چیز بدشون میاد مثل غرغر قهر و گریه توهین ب خانواده،سرزنش

در عوض عاشق اینن کسی ازشون تعریف کنه بهشون اقتدار بده ازشون تشکر بشه

با رعایت یسری تکنیک ها میشه دوباره اونا رو مثل روز اول کرد

مردا اول زندگی هیجان دارن همه چیز براشون جدیده ولی به مرور این چیزا براشون عادی میشه دیگه زیبایی زنشونم نمیبینن

تنها چیزی که میتونه دربندشون کنه اخلاقه

که متاسفانه ما خانما به مرور خستگی زندگی رومون تاثیر میزاره و هی بداخلاق تر میشیم

دعواهامون بیشتر طول میکشه حرف های بد تر میزنیم 

حتی ممکنه به جایی برسه که کتک بخوریم

اما با اخلاق خوب گیر ندادن،ایراد نگرفتن و در یه کلام قهرمان کردن مرد زندگیمون دوباره میتونیم قلبشو به دست بیاریم

یه مشاور برو اگه اولا اینطور نبوده بشین خوب فک کن ببین چی باعث این چیزا شده اگه بخوای میتونی درست ...

مشاوره رفتم.تموم اینچیزا رو رعایت کردم یه مدتم بیخیالش شدم ولی کلا بدترشد شوهرمن غیرقابل پیش بینیه کلا اخلاقش یطوریه 

حالا اگه اون ازدست من ناراحت بشه یا باهام قهرکنه من خیلی حالم بدمیشه 

مثل منی شوهرتم مثل شوهر منه اخلاقش . خیلی از مردا همینن . نمیشه تغییرشون داد شوهر من ناراحتم میکنه میره شکلات میخره برام ولی حتی نمیگه چرا خریده . فقط راهش همینه که گفتم هی اوضاع بهتر میشه برا من که شد . اوایل فقط دعوا داشتیم خیلی بد بود خودمو مشغول کردم هر چند این زندگی نبود که دلم میخواست ولی حسنای زیادی داره که بیشتر به اونا فکر میکنم خدا رو هم شکر میکنم .

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد
چرا با شما ازدواج کرده؟ اوایل دوستتون داشت؟ مشکل اصلیتون چیه؟ اینکه بهتون توجه نمیکنه؟مشکل اصلی چیه؟

میگه دوسم داشته ولی باور کن فقط یک ماه نامزدیمون دوسم داشت بعدش کلا واسش عادی شدم قهرمیکرد میرفت یهوبعدازسه ماه پیداش میشد اونموقع ها خام بودم اگه عقل الانمو اونموقع داشتم الان این وضعم نبود

مثل منی شوهرتم مثل شوهر منه اخلاقش . خیلی از مردا همینن . نمیشه تغییرشون داد شوهر من ناراحتم میکنه م ...

شما چی کار کردین ?الان زندگیتون خوبه?بهتون اهمیت میده?

من دركت ميكنم از خستگي بچه داري

درك نداره ي مادر تنها تو خونه با يه بچه سركله ميزنه نياز ب تفريح داره

هفته اي يكبار بچه بده ب كسي برو با دوستات خوش بگذرون

از شوهرت تقاضا بيرون رفتن بكن اگه نبرد خودت برو

مردا همشون همينن