2777
2789
عنوان

روزی بنام نامی علی اصغر😭

366 بازدید | 41 پست

سلام ..

این روزا هرکس دلش شکسته یادم کنه...

درحالی که من داشتم تو جمع دوستام در جواب به گیر دادنای دوستام واسه بچه دار شدن می گفتم که دعا کنین خدا بهم نینی بده...البته باشوخی☺

یکی از دوستام امروز تو جمع به یکی از دوستای دیگم گفت زود بچه دار بشو چون اگه خودت بچه دار نشی بعد هیچکس بچشو دستت نمیده...

بچه ها من میترسم از این اتفاق..همینجوری از درون آشوبم...نکنه که چندوقت دیگه اطرافیانم نسبت بهم این حس رو پیداکنند؟؟؟!!

دعا کنین واسم دوستام...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر عزیز.از کسایی که توی این تاپیک اومدم خواهش میکنم برای پسر خاله من که اسمش علی اصغره و بیماره دعا کنید خدا شفاش بده

‏یه مرحله بالاتر از عشق اینه که مطمئن باشی در هر شرایطی دوستش داری❤️‌

منظورتون چرا من نفهمیدم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

اتفاقا من هر کی اطرافم بچه نداره یه مسئولیستی بهش میدم ذوق میکنه مثلا میگم خالش غذای نی نی منو میدی یا لباسشو عوض میکنی خدا میدونه فقط برای اینکه فکر نکنه بچه نداره

خدایا شکرت برای همه چیز😘

عزیزم با این امضای قشنگت دیگه جای حرفی نمیمونه ماشالله خودت ایمانت و تلاشت بالاست ولی در کل نه خیر اونجوری که دوستت میگن نیست هرکسی میتونه از بچه مراقبت کنه چه مادر باشه چه نباشه و اینکه عزیزم امروز روز خواستنه از خود علی اصغر بخواه به زودی دستای کوچولوش معجزه میکنه الهی امین

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

دقیقا راست میگه

من با وجودی که فامیل شوهرم خبرندارن تو اقدامم

و هجده ماهه فقط عروسی کردن 

برای ده دقیقه بچه ۴ ماهه جاریم اوردم خونمون که روبروی همه . و به خواهرش گفتم زود زنگ زد که بیارش زود . باوجودی که ازخداشه یکی نگهش داره تااون به کاراش برسه

میخام بگم که دل ادما رو نشکنیم . مگه بچه ها اخرش چی بهمون میدن

قسم به امروز که هوای همو داشته باشیم

من از اونروز خیلی دلم شکسته . خیلی

راستی الان کانال دو داره پخش میکنه یه سر بزن گلم

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم