2777
2789
عنوان

روزی بنام نامی علی اصغر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
به فکرش باشی بدون رو دربایستی بهت میگم نمیشه من عموی مادرم فوت کرد و ی شخص دیگه از نزدیکان  ...

ان شالله..

باکر کن ماه پیش همش رفتیم سفر و اصلا یادمون رفت ولی بازم خبری نشد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش من سخت با زور کلی دارو و ای وی اف باردار شدم خیلی شب و روزای سختی رو گذروندم دخترم ...

نه تهران نیستم..چندجا رفتم فعلا از پس هزینه هاش برنمیام..

امضات قشنگ بود خدا رو شکر کن به خاطر شوهر خوبت  من بچه دارم خیلی راحت هم بچه دار شدم  و ...

همه ی شوهرا همینجورن..شوهرمنم با همه ی خوبیهاش اما خب وابستگی داره به مامانش..دیگه کاری نمیشه کرد...سعی کردم دیگه غصه ی اون مسیله رو نخورم

منم الان نزدیک پنج ساله بچه دار نمیشم مشکلی هم نداریم هردومون طبق گفته دکترا سالمیم ولی نمیشه هزینه ای وی اف رو هم نداریم 

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹

من دیگه مثل اوایل نیستم که گریه کنم واینا ولی گاهی واقعا دلم میگیره دیشبم گریه کردم وباشوهرم دعوا دلم که پر میشه سراون خالی میکنم اونم هیچی نمیگه 😢😢ولی مشکل من فعلا نداشتن هزینه درمانه اگر پول بود تا هرجا که میشد تلاش میکردم ولی پول نیست

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
من دیگه مثل اوایل نیستم که گریه کنم واینا ولی گاهی واقعا دلم میگیره دیشبم گریه کردم وباشوهرم دعوا دل ...

من قعلا رفتم طب سنتی اگه ان شالله نتیجه داد حتما بهتون میگم برید سراغش

من دیگه مثل اوایل نیستم که گریه کنم واینا ولی گاهی واقعا دلم میگیره دیشبم گریه کردم وباشوهرم دعوا دل ...

دقیقا حالتو میفهمم..البته شما زمان بیشتری رو گدروندی..

ولی خب ادم دست خودش نیس...منم چند وقت پیش اینقدر بلند گریه کردم که مادر شوهرم یهوو درخونمونو باز کرد و گفت چی شده؟؟ابروم رفت تا خودمو جمع کنم..