2777
2789
ترس از گربه داره تمام زندگی من تحت الشعاع قرار میده خسته شدم بخدا کسی راهکاری داره؟ ترس من از گربه به حدی زیاد هست که با دیدنش تمام بدنم میلرزه و تا شب استرس دارم تو کوچه ما دوتا از همسایه ها خیلیییییی گربه دوست دارند از صبح تا شب فقط دارند به گربه ها غذا میدن و نوازششون میکنن واسه همین هم تعداد گربه ها زیاد شده حدود 7تا گربه فقط تو همین قسمت خونه ما هست هم گربه ها دستی شدن دیگه نمیرند کنار واسه همین من کلا خونه نشین شدم جرات بیرون اومدن ندارم کلاسم که دارم همسرم مجبور منا ببره و بیاره اونم دیگه از این کارم خسته شده  ولی بخدا دست خودم نیست فوبیای گربه دارم شدیددد کسی راهی یا رروانشناسی که ماهر باشه میتونه بهم معرفی کنه؟خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من نمیتونم کمکی کنم ،من عاشقه گربه ام حیف که شوهرم نمیزاره

آهای خواهرشوهر... من ازت متنفرنیستم ولی اگه تواتیش بگیری وقرارباشه بمیری ومن اب تودستم باشه ترجیح میدم باپسرم اب بازی کنیم....همین 😏😏😏

والا حق داری شنیده ها حاکی از اینه ارواح خبیسه و جن ها میرن وارد بدن گربه میشن منم بشدت میترسم ب حدی ک تو خواب دیدم گربه منو گاز گرفته 😒☹

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

خواهر منم اینجوریه

یه بار گربه از پنجره رفته بود تو خونشون.با جبغ و داد اومده بود بیرون درم قفل کرده بود.شوهرشم تو خونه بود  

هرچی شوهرش می گفت بابا در و باز کن یا این گربهه بیاد بیرون یا من باز نمی کرد  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.