2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست
لطفا از اول درست و واضح بگو من نفهمیدم چیه جریان کجا رفتی مهمونی که همچین گفته

مهمونی همکار همسرم .تا رفتم تو همسرش داشت قورتم می داد با چشاش .رفتم تواتاق. خانومش اومده میگه همسرم حساسه لطفا چادر بزن .منم گفتم جد اندر جد چادر ندیدم و نزدم .نمیتونم ببخشید. شوهرتون چشاشو کنترل کنه بدحجاب ک نیستم .بعد چند مین هم ب بهانه  بچم که کوچیک پاشدم اومدم بیرون

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمونی همکار همسرم .تا رفتم تو همسرش داشت قورتم می داد با چشاش .رفتم تواتاق. خانومش اومده میگه همسرم ...

آفرین خوب جوابشو دادی 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
شاید اندام شما جذاب بوده و اون خانم از علایق همسرش باخبره و ... .خب بهرحال ما خانما حسادتو داریم دیگ ...

ن عزیزم رعایت میکنم .لباسمم جذب نبود شلوار دامنی هم پوشیدم همسرم  گفت یکم پوشیده تر بپوش منم پوشیدم ولی اون دیگه آخرش بود بخدا

شاید اندام شما جذاب بوده و اون خانم از علایق همسرش باخبره و ... .خب بهرحال ما خانما حسادتو داریم دیگ ...

😞😞😞

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
مادرشوهرمن انقد پرروئه میگه رسممونه باید بپوشی حتی تومجلس روضه توزنامیگفت چادربپوش گفتم نمیپوشم چادر ...

من یه بار ناخن کاشتم پدرمو دراوردن هرروز هرکی‌میومد میخواست جلو من زنگ بزنه به مرجع تقلیدم بپرسه درسته یا نه 

منم رفتم خونه بابامینا زار زار کریه کردم یه هفته ام نشده بود کاشته بودم همرو خودم میکندمو فش‌میدادم به همشون 

حالا همین دختر عمه هاش مزه گذاشتن میگن مژه خودمونه 

تمسونم از دم عمل کردن دماغاشونو 

به من میرسه اینطوری میکنن

یه چیزه خیلی شخصیه اینجور چیزا به شماها اصلا مربوط نیست من خودم شوهر دارم 

عاشق ناخنم داغشو رو دلم گذاشتن😔😔😔

مهمونی به چه مناسبت بود عصرانه بود؟!

دیشب بود .از دیشب همسرم رو مخمه میگه کار زشتی کردیم زود اومدیم همکارم امروز ناراحت شده .بهم گفت خانومتون چرا یهو  رفتن.به همسرم نگفتم چشم پاک نبود همکارت. چش سفید میخاسته دید بزنه گفته چرا زود رفتین

اینایی که اینقد رو شوهرشون حساسن رو درک نمیکنم انگار طرف  بردپیت هستش که میترسن از دستش بدن😑😑 ...

شوهری که میخواد با دیدن زن مهمون از دست بره همون بهتر که بره حالا اصن بردپیت باشه خاک برسره ندید بدید😕😕

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬
اول بگو که عکس العملت چی بوده؟مم بودم ک عمرا میپوشیدم محترمانه رد میکردم زود ام بلند میشدم میومدم خو ...

من هیچ وقت بی احترامی نمیکنم جوابی هم ک دادم کاملا باادبانه  و با متانت جواب دادم .هی اصرار کرد بپوشم فهمیدم از چه قراره گفتم همسرتون جلو چشاشو بگیره من که عادیم

چه طور میشه آدمهای خوبی باشن وقتی انقدر سطحی بقیه رو قضاوت میکنن؟؟

نه عزیزم بحث قضاوت نیست ، بعضی ها حالا به درست یا اشتباه خیلی حساسن ، این اقایی که میگم فوق العاده ادم درستیه ، الان تو این شرایط مملکت خیلی از خانواده های بی بضاعت رو داره اداره میکنه بدون اینکه کسی بفهمه ، شوهرم میگه واقعا داره از مال و جونش برای مردم مایه میذاره ، خیلی پیش همه احترام داره ولی خب رو این چیزها هم حساسه دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘