2777
2789
عنوان

بدتربن اخلاق خودتون و شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 47 پست

خودم زود عصبی میشم اما بددهن نیستم داد میزنم و بداخلاق میشم

شوهرم اخلاق بدش اینه اگه داداشش بگه زنت با فلانی دیدم میگه راست گفت نظرش اینه هم خونش بهش دروغ نمیگه و خیرش میخاد

اولا یه اخلاق بد دیگه داشت من با فامیلاش مقایسه میکرد حالا فهمیده فامیلاش هیچ ....نیستن و خودش میگه اسمشون نیار

با اجازه اسی بچه ها میشه دوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید هرکی زد بگه صلوات بفرستک براش

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خود راضیه تو زندگی اولویت فقط خودشه انقدر به فکر خودش بود که من ازش دور شدم دیگه نمیتونم بهش محبت کنم دست خودمم نیست الان شاکیه میگه تو محیت بلد نیستی میگه من نیاز دارم و میرم با یکی دیگه

خودمم خیلی ضعیفم وابسته شدم نمیتونم ترکش کنم

کنترل گره و شکاک دید منفی ام داره به روزگار .دلسوزم خیلیو نمیتونم قاطع تصمیم بگیرم.

کنترلگریش چجوریه؟

برای من همش تصمیم میگیره بریم اونجا فلان ساعت بریم اینجا با اون جمع نخند جلوی فلانی فلا لباسو نپوش ازم نیست بدونی چقدر پول داریم هرچی میخوای بگو من مسئولم نه تو همش باید پیش من باشی بدون من جایی نرو میری حتما زنگ بزن دقیق بگو کجایی بیام دنبالت یا همش میخواد بهش وابسته باشم فلان کارو نکن بسپار به من تو نمیتونی استرس میگیری.یجوری رفتار میکنه که باید همه چی رو به اون بسپرم چون اون توانا تره

جدیدا داره بدتر هم میشه مخصوصا رو رفتارم با مردای

همسر یه تتوارتیستم

تن صدای بالا،حرف زدن عادیش انگار دعوا داره روش کار کردم بهتر شده ولی بازم گهگاه بهش یادآوری میکنم،خودم بسیار عجولم این ویژگیم بده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من دوس پسرمو میگم دیگه ۴ ساله باهمیم😂😑

خودم تندم یکم یعنی زود و سریع عصبی میشم سر هرچیز کوچیک حتی ، اونم وقتی حرف میزنم میپره وسط حرفم یکمم زیادی تعریف میکنه حوصلم نمیکشه چون خودم کم حرفم😂😭

من زودجوشم سریع عصبی میشم و ازهمه بدتر مودی ام امروز ممکنه از یه مساله ای ناراحت نشم و برام مهم نباشه ولی فردا همون موضوع ممکنه چنان عصبی ام کنه ک بزنم همه چی بود داغون کنم

همسرم خیلی خصوصیت بد انچنانی نداره شاید بیشترین چیزی ازش ک روی مخم میره بدبینی نسبت به ادم های جدیدی باشه ک باهاشون آشنا میشه

من زودجوشم سریع عصبی میشم و ازهمه بدتر مودی ام امروز ممکنه از یه مساله ای ناراحت نشم و برام مهم نباش ...

شوهر منم اصا با ادمای جدید ارتباط نمیگیره بی اعتماده کلا

همسر یه تتوارتیستم