2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست
کارش در هر صورت زشته!وقنی شوهرش این مدلیه مهمون دعوت نکنه!بشینه تو خونه بیرونم نرن که یه وقت شوهرش چ ...

خانمی من و شما جای ایشون نیستیم که قضاوت کنیم شما نمیتونین اینجور قاطعانه حکم صادر کنی که نرو بیرون !هیچ کس بی عیب و نقص نیست  اون وقت هر کس به دلایلی نباید با کسی معاشرت کنه یا وارد جامعه بشه . 

منم باشم شاید بهم بربخوره و مقابل به مثل نمیکنم طرفمو میشناسم بعد قضاوتش میکنم

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
من نمیدونم حجاب من به همسر یکی دیگه چه ربطی باید داشته باشه همچنین حجاب کس دیگه به همسر من چه   ...

همسرش از اون چشم ناپاک ها بود .خودم نگاه اول گرفتم فوری 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم چادریه البته تو خونه جلو نامحرم هم چادر رنگی میپوشه همه فامیل هم میدونن وقتی میریم خونه فامیل ...

اره منم چادریم یه جا میرم چادر رنگیه خوشگلشونو برام میارن کیف میکنم😍😍😍ولی به یه مانتویی چادر بدی بگی باید بپوشی خیلی ضایعه، بابای من آدم مومنیه، همیشه سرش پایینه کاری به کسی هم نداره، اینقدر هم خوش اخلاقه همه عاشقشن، زن داداشم مانتویی بود اهل آرایش ، وقتی عروس ما شد و رفتار و اخلاق خوب و محبت پدر و مادرمو دید خودش خواست چادری بشه، البته رژ و لاک میزنه ولی ما چیزی بهش نمیگیم، همین که احترام ما و فامیلو حفظ کرده خدارو شکر میکنیم😊😊😊یه بارم یادمه چند سال پیش عموم اینا که اصلا در قید و بند حجاب نیستن از تهران اومدن خونمون، زن عموم و دختر عموم به احترام بابام چادر پوشیده بود، میگفتن عمو تو در و همسایه آبرو داره😊😊به احترامش پوشیدیم، بچه ها پیامبر هم بخاطر اخلاق خوبش همه جذبش میشدن، اصل اسلام اخلاقه بعد چیزهای دیگه، کاش بعضی ها افراطی نبودن😔

من یه بار ناخن کاشتم پدرمو دراوردن هرروز هرکی‌میومد میخواست جلو من زنگ بزنه به مرجع تقلیدم بپرسه درس ...

ببین یه چیز بهت بگم اصلن هرچی گفتن گوش نده کارخودتوبکن یا بگو به شما مربوط نیست دیگه دخالت نکنید و منم مادرشوهرم آرایش بدش میاد هرموقع میرم اونجا آرایشم تکمیله چون میبینم خودم چی دوست دارم 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
دیشب بود .از دیشب همسرم رو مخمه میگه کار زشتی کردیم زود اومدیم همکارم امروز ناراحت شده .بهم گفت خانو ...

عزیزم انقد راحت قضاوت نکنید و تهمت نزنین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
شوهری که میخواد با دیدن زن مهمون از دست بره همون بهتر که بره حالا اصن بردپیت باشه خاک برسره ندید بدی ...

بابا اصلا چشاش میدی دیگه هیچ سلام کردم فقط مونده بیاد بیاد ماچ کنه ‌.همسرم فک کنم بو برد چون گفت دیگه خونه همکارم نریم بهتره خوشم نمیاد برا ی چادر انقدر چونه زده باشه زنش

اره منم چادریم یه جا میرم چادر رنگیه خوشگلشونو برام میارن کیف میکنم😍😍😍ولی به یه مانتویی چادر بدی ...

وای چه بابایی 😍😍😍😍

چه خانواده خوبی 🤩🤩

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

نه. تا خانواده و خصوصیاتشون را نشناسم رفت و آمد نمی کنم. یه تجربه بدی دارم که در دوران مجردی یکبار خونه همکارم رفتم. جوری که منو دعوت کرد فکر کردم فقط ما هستیم و شوهرش نیست. حالا من سرلخت بودم و یک لباس تنگ و یقه خیلی باز داشتم.  دیدم شوهرش زنگ زد بیاد داخل خونه. گفتم مگه شوهرت هم هست، گفت آره....سریع گفتم پس یه دامن و شال بزرگ به من بده... گفت مگه راحت نیستی😨😨😨

گفتم والله جلوی شوهرت راحت نیستم 😲😲😲 

شوهرش منو دید که با شال خودمو پیچوندم خودش معذب شد رفت توی اتاق و تا آخرش بیرون نیومد.

حالا من کلا آدمه محجبه ای هستم، در محل کارم هم چادر میزارم آخه همکارم اینقدر بی ملاحظه ... دیگه هر وقت منو دعوت می کرد می گفتم شرمنده

مرا هزار امید هست....
استارتر چقد مختصر مفیدی 😐😐😐😐

خب از تاپیکای ادامه میدن الکی بدم میاد دیدی میگن خب خب .بدم میاد .😘😘😘😘

خانمی من و شما جای ایشون نیستیم که قضاوت کنیم شما نمیتونین اینجور قاطعانه حکم صادر کنی که نرو بیرون ...

ببین وقتی مهمون میاد تو خونت احترامش واجبه!اگر مهمونه اینجوری دوست نداره خب براچی دعوت میکنه؟!!!!!با یکی مثله خودش معاشرت کنه!

مثله اینه که یه خانوم چادری بیاد خونه آدم بعد میزبات بهش تاب شلوارک بده بگه بپوش!جفتش زشته دیگه!آدم‌خیلی بهش برمیخوره

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
من میخوام چادر رنگی استین دار بدوزم با کش یه بار سر یکی دیدم خیلی شیک و قشنگ بود😍

آره منم خوشم میاد. یه خانم همسایمون بود مشهدی بود .این چادر نمازش بود البته مقنعه شو داشت.من ازش گرفتم روش الگو برداشتم واسه خودم بدوزم

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
نه. تا خانواده و خصوصیاتشون را نشناسم رفت و آمد نمی کنم. یه تجربه بدی دارم که در دوران مجردی یکبار خ ...

وا انتظار داشت اینجوری جلوش جولان بدی؟ حالا مرده هیچ زنه چه ریلکس بود

بابا اصلا چشاش میدی دیگه هیچ سلام کردم فقط مونده بیاد بیاد ماچ کنه ‌.همسرم فک کنم بو برد چون گفت دیگ ...

شاید واقعا زنش میدونسته . چاره ای نداشته بنده خدا شما رو مصون نگه داره🙄. نمیشه که از همه ببره تنها تو خونه بشینه به جرم اینکه همسرش چشمش ناپاکه . من بیشتر دلم میسوزه☹

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆