برای من پیش نیومده خدا رو شکر ولی اگر پیش میومد میگرفتم و میپوشیدم ولی دیگه پامو نمیزاشتم تو اون خونه
جاری م میگه یکی از دوستانش شوهرش خیلی مذهبیه، وقتی می رن پیشش مجبورشد میکنه روسری بزارن، چون اگه نزارن اون شاکی میشه که دوستات چرا بی حجابن؟ نکنه خودتم بی حجاب بودی قبلا؟؟ اینا هم بدشون میاد و رابطه شون کم شده
من خودم چادری ام تاحالا همچین چیزی ندیده و نشنیده بودم😳😳😳😳😳😳😳😳
من تو خونه چادر سر نمیکنم فقط لباس هام پوشیده و ازاد هست
اصلا نمیتونم چادر رنگی رو روی سرم کنترل کنم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم شوهرت جلو چشاشو بگیره نمیتونه تحمل کنه والااا. چه معنی میده .من هم معمول ...
خوب گفتی
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟