2777
2789

اگر هر پسری حتی مغرور ترینا بگن خیلی خشگلید چه حسی دارید؟

من هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم چمه😭حس میکنم خیلی بیچاره ام حتی این حرفا باعث نمیشه خوشحال باشم احساس پوچی مطلق دارم تو زندگیم از طرف پدرم خورد خورد له له شدم

احساس میکنم به هیچ دردی نمیخورم و اینده ای ندارم با اینکه هزارتا پیشنهاد ازدواج و دوستی دارم

خودمو حبس کردم و حالم داغونه

بنظرتون قابل درمانم؟جدیدا فهمیدم پنیک خفیفم دارم 😭😭😭

ن

نه با این چیزا خیلی خوشحال نمیشم چون تاثیری رو زندگی و اینده نداره که

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تراپی نمیری

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

اگه یه خانم بگه خوشگلم بیشتر خوشحال میشم اگه بچه بگه خوشگلم انگار رو ابرام

اونا هم میگن

من توجه نکردم اصلا تو حال خودم بودم

عروسی بودیم همه چیز عادی بود من که وارد شدم کل مجلس برگشت

من سرم پایین بود بقیه اومدن بهم گفتن ولی اون لحضه ارزوی مرگ داشتم

ن

پسرا چرا باید بگن خیلی خوشگلی پارشون میکنم

خاستگارام و اونایی که صحبت میکنم

چندروز پیش دکتر رفتم اونم بهم گفت

ولی من حس مرگ دارم

مامانم هر روز میگه خاکتوسرت انقد ازت تعریف میکنن نکن همچین با خودت

حس مرگ دارم فقط