2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست
اره منم چادریم یه جا میرم چادر رنگیه خوشگلشونو برام میارن کیف میکنم😍😍😍ولی به یه مانتویی چادر بدی ...

وااای چه خانواده خوبی دارین😍 کیف کردم😘💚

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

من دخترعمه هام خیلی بد میگردن

ساپورتو و اینا

شوهر منم تاحالا تو فامیلشون اینجوری ندیده بود

اولین بار اینارو دید بدش اومد

گفت خوشم نمیاد با اینا ارتباط داشته باشیم

منم ارتباطمو با اینا کم کردم

ولی با اینکه شهرمون دوره اومد تنهایی شهرمون و من کلی اذیت شدم مجردم بود

صبحا زود بیدار میشدم برم دشوویی میدیم

مثلا لباس نداره 

یا در اتاقش بازه و از این چیزا

شمایی که میگین با کسی مثل خودتون ارتباط داشته باش

بعضی وقتا نمیشه

خودشون به زور میخوان ارتباط ایجاد کنن

ولی با این حال من هیچوقت به خودم اجازه ندادم بهش بگم چادر بزار یا نزار

هنوزم که هنوزه به روش نیاوردم

ولی شوهرم هربار خواستیم شهر اونا بریم خوشش نمیاد بریم خونه اونا

ولی خونه عممه نمیشه بگیم نمیخوایم بیایم خونتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته من چادرم ولی کسی اینوبگه بهم دیگه خونش نمیرم توم نرو مگه مجبوری

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
میگفت لطفا چادر بپوشین شوهرم حساسه 

خب اگه اینقدرحساسه مهمون دعوت نکنه.

بعد هم سر مهمونش چادر کرد،  این همه زن توی جامعه رو میخواد چی کار کنه با این حساسیتش.

یکم رو خودش کار کنه بجای اینکه رو بقیه حساس باشد .

این پیج من توی اینستا هستletsdoit.kids حتما سر بزنید😊😊

یه مدل دیگه شو دیده بودم...یه دوستی داشتم دختر خوشرو وخوبی بود ولی حجاب نداشت.اما تیپ اش سرو سنگین بود.یه جاری جدید پیدا کرده بود که از یک شهر دیگه گرفته بودنش  و  این دوتا جاری تا حالا هم رو ندیده بودن...دوستم جاری جدید رو همراه با برادر شوهر و پدرو مادر شوهرش دعوت کرده بود خونه شون.کلی تدارک دیده بود و یادمه کلی وقت گذاشت.وقتی مهمونا در زده بودن و دوستم در رو باز کرده بود ،جاری اش اینو دیده بود که حجاب نداره، بدون اینکه سلام کنه یه وای گفته بود و همونجا به شوهرش گفته بوده که  بریم و من داخل نمیام و دست شوهرش رو کشیده بوده که ببرتش و خیلی بد برخورد کرده بود.دوستم خیلی ناراحت شده بود و بالاخره به اصرار پدر شوهرش جاری اومده بود توی خونه و این دوستمم رفته بود مانتو  و روسری پوشیده بود .خیلی از جاریش دلخور شده بود اونم توی برخورد اول و اونم جلوی پدرو مادر شوهرش...حالا جالبه خودش سالها بود ازدواج کرده بود و همیشه هم تیپ راحت داشت جلو برادر شوهرهاش و اصلا براشون مهم نبود.ولی جاری جدید خیلی حساس بود

حالا من خونه مادر شوهرم مهموني بود ،منم شوميز استين بلند وشلوار و روسري و چادر پوشيده بودم ،چادر تقريبا حرير و يه كوچولو نازك بود. 

خواهر شوهرم  بي مقدمه يهو اومد بهم گفت چادرت نازكه برو چادرت و عوض كن 

بعد ما اصلا اصلا باهم صميمي نيستيم و اصلا حرف خاصي هم  با هم نميزنيم .

حالا منم حجابم كامل بود اصلا مونده بودم چي بگم 

یه مدل دیگه شو دیده بودم...یه دوستی داشتم دختر خوشرو وخوبی بود ولی حجاب نداشت.اما تیپ اش سرو سنگین ب ...

راحتی و فقط برا خودش میخاسته فقط چش سفید

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
حالا من خونه مادر شوهرم مهموني بود ،منم شوميز استين بلند وشلوار و روسري و چادر پوشيده بودم ،چادر تقر ...

وای خدا .من زبون ندارم برا خونواده همسرم اصلا .منم ی بار خونه مادر شوهرم بودم باردار بودم به تونیک گشاد تنم بود حتی زیرش لباس پوشیدم و شلوار .روسری سرم بود بخاطر دومادشون. مادر شوهرم گفت بیا لباستو عوض کن .فقط بخاطر همسرم چیزی نگفتم چون همسرم به اصرار فقط خودش باهم ازدواج کردیم .گفتم تره بگه این زن یه که تو تعریفشو میکردی

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم