2777
2789
عنوان

بوده برین مهمونی میزبان چادر بده بگه بپوشین لطفا جلو شوهرم😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 191 پست

شاید اندام شما جذاب بوده و اون خانم از علایق همسرش باخبره و ... .خب بهرحال ما خانما حسادتو داریم دیگه واسه هر کی اندازش متفاوته ... 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ، یکی از اشناهامون بنده خدا شوهرش حساسه ، خودش اصلا براش مهم نیست چه پوششی داشته باشی ، وقتی شوهرش میاد خونه ،مهموناش میدونن که باید چادر سر کنن ، چون ادمهای خیلی خوبین همه با رضایت اینکارو انجام میدن و کسی هم ناراحت نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مادرشوهرمن انقد پرروئه میگه رسممونه باید بپوشی حتی تومجلس روضه توزنامیگفت چادربپوش گفتم نمیپوشم چادر ...

خدایا این دیگه نوبره بخدا

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

نه وقتی جاری کوچیکم میاد خودش میگه چادر بده 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

کلا بهتره آدم با آدمای شبیه به خودش رفت و آمد کنه، اگرم با کسی که شبیه ما و عقاید ما نیست رفت و آمد میکنیم باید سلیقه همو بپذیریم، اگر نه که بهتره رفت و آمد نکنیم، چون ما نمیتونیم همدیگه رو تغییر بدیم، فقط باعث ناراحتیه هم میشیم

مامان منم جلوی داماداش محجبه هست ولی کاری با ما نداره😅❤

مامانت خوبه 

مادرشوهرمن فقط ب من گیرمیداد دخترش ۱۶سالش مث دخترای ۲۲ساله میمونه تپله همش بامانتوعه فقط منو میبینه

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

مامانم چادریه البته تو خونه جلو نامحرم هم چادر رنگی میپوشه همه فامیل هم میدونن وقتی میریم خونه فامیل واسه مامانم چادر رنگی میارن ما اینو احترام میدونیم ولی اینکه بیان به یه مانتویی یا کسی که تو خونه چادر نمیپوشه چادر بدن خب معلومه کار زشتیه واسه خودمم پیش اومده😏

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
شاید اندام شما جذاب بوده و اون خانم از علایق همسرش باخبره و ... .خب بهرحال ما خانما حسادتو داریم دیگ ...

کارش در هر صورت زشته!وقنی شوهرش این مدلیه مهمون دعوت نکنه!بشینه تو خونه بیرونم نرن که یه وقت شوهرش چشش به کسی نیوفته!!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

من چادری ام هرجا برم یا چادر میبرم یا با چادر مشکی میشینم...ولی هرگز بخودم اجازه نمیدم لباسی رو بکسی تحمیل کنم بموشه بمن ربط نداره...جاریم خونه ما با ساپورت و یه تونیک آستین سرخود  2روز چرخید خم میشد رنگ و اندازه لباس زیرش معلوم بود من فقط از لباساش جاخوردم ولی اصلا بظاهر هم نشون ندادم شوهرمم فقط تو اتاق خودشو حبس کرده بود بنده خدا

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
خدایا این دیگه نوبره بخدا

بخدایه بار ساپورت پوشیده بودم برادرشوهرامم بودن برام حرف درآورده بود این باساپورت نازک میاد جلوبرادرشوهرش 

😑😑😑😑

شوهرمم لال 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹