بله ، یکی از اشناهامون بنده خدا شوهرش حساسه ، خودش اصلا براش مهم نیست چه پوششی داشته باشی ، وقتی شوهرش میاد خونه ،مهموناش میدونن که باید چادر سر کنن ، چون ادمهای خیلی خوبین همه با رضایت اینکارو انجام میدن و کسی هم ناراحت نمیشه
اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
کلا بهتره آدم با آدمای شبیه به خودش رفت و آمد کنه، اگرم با کسی که شبیه ما و عقاید ما نیست رفت و آمد میکنیم باید سلیقه همو بپذیریم، اگر نه که بهتره رفت و آمد نکنیم، چون ما نمیتونیم همدیگه رو تغییر بدیم، فقط باعث ناراحتیه هم میشیم
مامانم چادریه البته تو خونه جلو نامحرم هم چادر رنگی میپوشه همه فامیل هم میدونن وقتی میریم خونه فامیل واسه مامانم چادر رنگی میارن ما اینو احترام میدونیم ولی اینکه بیان به یه مانتویی یا کسی که تو خونه چادر نمیپوشه چادر بدن خب معلومه کار زشتیه واسه خودمم پیش اومده😏
من چادری ام هرجا برم یا چادر میبرم یا با چادر مشکی میشینم...ولی هرگز بخودم اجازه نمیدم لباسی رو بکسی تحمیل کنم بموشه بمن ربط نداره...جاریم خونه ما با ساپورت و یه تونیک آستین سرخود 2روز چرخید خم میشد رنگ و اندازه لباس زیرش معلوم بود من فقط از لباساش جاخوردم ولی اصلا بظاهر هم نشون ندادم شوهرمم فقط تو اتاق خودشو حبس کرده بود بنده خدا
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون