2777
2789
عنوان

پسر من بلاخره چهار دست و پا رفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17140 بازدید | 209 پست
عزیزدلم😔انشالاه بزودی شروع به راه رفتن کنه،پسرمنم خیلی دیرکاراشوانجام داد،واینکه غیرازتاخیرحرکتی خی ...

تب و عفونت و اینا دیگه برای من یه جیزهای روتین و معمولیه...  بازم خدا رو شکر. 

خدا بزرگه خیلی بزرگه توکل کن به خودش. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

وای چه جیگرییهههه عروس نمیخوای

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم امیدوارم که خوب بشه مامان مهربون اگرچه هم که مشکل خاصی نداره وقتی الان چهار دستو پا راه رفته به امیدخدا راه هم میره ...برات دوتا تون دعا میکنم قربونت برم😙😙😙😙😙

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
عزیزم همه مادرها همینن..هر کس هم جای من بود همه کار واسه پیشرفت بچش میکرد.

عزیزم از کجا فهمیدی ....خودش غلت نزد ...وقت نکردم کل تامین رو بخونم 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين

تو مادر نمونه ای ک اینقدر واسه بچت تلاش میکنی انشالا خدا جواب این همه زحمتتو بده 😍😘😘

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

عزیزدلممممم خیرشو ببینین نازو دوست داشتنی  

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )

اسی جونم...الان داره اذان میگه خیلیییی برا اقا کیان دعا میکنم لطفا توهم واسم دعا کن با دل پلکت😙😙😙

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

چقد خوبه که این قد انرژیت مثبته عزیزم. همه ش نق میزدم از, شیطنتای دخترم. الان میبینم باید خدا رو شکر کنم. افرین میگم ب اراده تون و ان شالله گل پسرت قدرتو خیلی خیلی بدونه در اینده 

تو بی نظیری مامان مهربون🌹🌹🌹🌹

که قبول کردی مشکل فرزندت رو و حالا داری تلاش میکنی برای پیشرفتش

ان شاا‌... به زودی زود این مشکلاتش برطرف میشه و شاهد بدو بدوهاش خواهی بود

شاد و سلامت باشی عزیزم😘😘