2777
2789
عنوان

پسر من بلاخره چهار دست و پا رفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17118 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای که تو سن مقرر کارهایی که باید انجام بده رو نتونه باید شک کرد....

الان بچه 10 ماهشه 4 دست و پا نمیره اما به هر طرفی غلت میزنه .میشینه با روروئک میره .سرپا نگه میداری وایمیسته روی پاهاش. الان شک کنم یعنی که 4 دست و پا نمیره؟

الان بچه 10 ماهشه 4 دست و پا نمیره اما به هر طرفی غلت میزنه .میشینه با روروئک میره .سرپا نگه میداری ...

انشالله تا یک سالگیش میره.سینه خیز چی؟؟میره؟؟همین که پا میگیره خوبه ولی ببری دکتر بهتره عزیزم.

@لیموترش  

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

خداروشکر عزیزم که الان گل پسرتون همه چیش خوبه.

منم یه پسر دارم که چن روز دیگه میره تو 8ماه.

دستشو میاره جلو و میشینه اما مستقل نیس وقتی افتاد نمیتونه خودش پاشه. پسر من بیماره البته و فقط تاخیر نیس.

با خوندن این تاپیک خیلی انرژی گرفتم اگه میتونی راهنماییم کن دلداریم بده بگو که پسرمنم مث بقیه میتونه ب زندگی ادامه بده از کارهای مفیدی که براش انجام دادی بگو لطفا.

من 23سالمه و مشکل مالی هم داریم خیلی خیلی فشار رومه روحیم داغونه گاهی واقعا کم میارم..😩

پسرتم ماشاءالله مث یه تیکه ماه می مونه خدا حفظش کنه من عکسشو انگار تو روبیکا دیده بودم اونجا صفحه دا ...

من مامان محمدحسینم اون کاربریم ترکید

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
خداروشکر عزیزم که الان گل پسرتون همه چیش خوبه. منم یه پسر دارم که چن روز دیگه میره تو 8ماه. دستشو ...

سلام عزیزم..همه چیز بستگی به شرایط بچه داره...خدا بهت قدرت و توانایی بده...میدونم چقدر سخته عزیزم...ولی تنها راه حلشم کاردرمانی هست...خودت باید با دقت یاد بگیری  و هر روز کار کنی‌.امیدت به خدا عزیزم. 

سلام عزیزم..همه چیز بستگی به شرایط بچه داره...خدا بهت قدرت و توانایی بده...میدونم چقدر سخته عزیزم... ...

ممنون عزیزم. شما روزی سه ساعت مار میکردی؟

بعد این سه ساعت چطور بود چجوری تقسیم میکردی در روز؟

ممنون عزیزم. شما روزی سه ساعت مار میکردی؟ بعد این سه ساعت چطور بود چجوری تقسیم میکردی در روز؟

عزیزم یک ربع بیست دقیقه باهاش کار میکردم‌بستگی به توانایی و تحمل بچه.واسش پیام بازرگانی میذاشتم توجش جلب بشه کمتر نق بزنه....الان نیم ساعت نیم ساعت کار میکنم.

خدارو شکر از عقب موندگی دراومده اسی😆😆😆😆😆😆😆😆😆

من تک‌فرزندم بابام هم تک فرزند بودمن همه کسش بودممممم😥😥منم بچه هام همه کسم هستن امیدم فقط بچه هامه.....میشه واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین😗😗😗
خدارو شکر از عقب موندگی دراومده اسی😆😆😆😆😆😆😆😆😆

اره واقعا..خدارو هزار بار شکر میکنم من..با هر قدم پسرم با هر پیشرفتش خدارو شکر میکنم...یه مادر زحمت و فداکارم که جونمو زندگیمو میدم واسه بچم..نه مثل تو عقده ای و مشکل دار باشم سر بچه هام خالی بکنم.....طفل معصوم ها کتک از نون شبشون واجب تر باشه....جای تو قعر جهنمه که لیاقت اونجا هم نداری جای من وسط بهشت...پس دیگه لطفا دهنتو ببند برو بچه ها تو بزن عقده هات خالی بشه😂😂😂