2777
2789
عنوان

پسر من بلاخره چهار دست و پا رفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 17151 بازدید | 209 پست

سلام عزیزدلم خوبی؟کیان جون خوبه؟فقط بمن بگوچطور روحیه ات روحفظ میکنی،من که دارم کم کم روی میارم به قرص اعصاب😭😢پسرم ۱۵ماه و۱۴روزشه،راه نمیره اصلا،پاهاش لق میزنه،دکترش گفت کمبودویتامین د داره براش قطره نوشت یکم بهتره،دیروزبردمش بازپیش دکترمیگه فقط باهاش تمرین کن😢اصلااجازه نمیده باهاش تمرین کنم،وقتی باهاش تاتی میکنم خودشومیزنه زمین یه عالمه اشک میریزه😢😭البته بعضی وقتادستش روازجایی میگیره بلندمیشه ویاچندقدم به کمک دبوار راه میره،ولی مستقل اصلانه😭فکرکنم تادوسالگیم نتونه راه بره،آخرش من حسرت به دل میمونم،خیلی ناراحتم،خداشاهده هرروزدارم سه چهاربارگریه میکنم،پاک روحیم روباختم،بچه های کوچیکترازپسرم چندماهه راه افتادن،همه میگن بچت چرا راه نمیره،دکترشم گفت دیگه نیارش تادوسالگی

الله اکبر❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم خوبی؟کیان جون خوبه؟فقط بمن بگوچطور روحیه ات روحفظ میکنی،من که دارم کم کم روی میارم به ق ...

سلام عزیزم..چرا قرص اعصاب..پسرت به مادرش احتیاج داره...خدارو شکر پسرت مشکل حادی نداره...چرا انقدر نا امید...عزیزم چهار دست و پا میره؟؟از مبل و وسایل میگیره بلند بشه؟؟ببین بچه ها تا ۱۸ماهگی فرصت راه رفتن دارن.بعد از اون باید بررسی بشه توسط مغز و اعصاب..احتمالا پسرت فقط میترسه و تنبله....نگران نباش عزیزم..حتما به زودی راه میوفته...

سلام عزیزدلم خوبی؟کیان جون خوبه؟فقط بمن بگوچطور روحیه ات روحفظ میکنی،من که دارم کم کم روی میارم به ق ...

ببین عزیزم ۲سالگی واسه راه رفتن دیره...تا ۱۸ماهکی صبر کن انشالله راه میوفته..ببین کاردرمان هم خیلی میتونه بهت کمک کنه.من جای تو بودم پیش یه کاردرمان جسمی میبردم و اموزش میدیدم..خودت تو خونه با پسرت کار کن...همین کاردرمانی به داد پسر من رسید..و البته تمرین های که خودم تو خونه انجام میدم..خوندن تاپیکت که پسرت چهار دست و پا میره..اصلا نگران نباش.بچه ای که چهار دست و پا بره از وسایل بگیره بلند بشه راه هم میوفته...فقط یکم تاخیر داره...نگران حرف مردم نباش..فقط یک کلام بگو یکم تنبله و هیچ توضیحی از ناراحتیت و نگرانیت نده..من درکت میکنم عزیزم...بگو دکتر بردم گفته همه چیزش خوبه و به زودی راه میوفته....

ببین عزیزم ۲سالگی واسه راه رفتن دیره...تا ۱۸ماهکی صبر کن انشالله راه میوفته..ببین کاردرمان هم خیلی م ...

ممنونم عزیزم😢شوهرم اصلاقبول نمیکن برای کاردرمانی،چهاردست وپامیره،بکمک وسایل بلندم میشه،ولی من دارم دق میکنم واقعا،مادربودن واقااسخته😢خیلی ممنونم ازبابت روحیه دهیت😘انشالاه کیان تاقبل عیدحسابی پاشه وبدو،بدوکنه

الله اکبر❤❤❤
ممنونم عزیزم😢شوهرم اصلاقبول نمیکن برای کاردرمانی،چهاردست وپامیره،بکمک وسایل بلندم میشه،ولی من دارم ...

عزیزم اصلا نگران نباش..بچه ای چهار دست و پا میره از مبل میگیره و بلند میشه بلاخره راه میوفته..یعنی سلامته...یکم تاخیر داره...ولی بلاخره چند ماه دیر تر از همسناش راه میوفته..پس غصه نخور...از زندگیت لذت ببر..کیان من همه کارهاشو پوستمو کند تا انجام داد...با کمک کاردرمانی...‌بچه تو خودش انجام میده ولی یکم با تاخیر..پس غصت نباشه گلم...ممنونم از دعات

یه دنیاتشکرعزیزم😘خیلی آروم شدم

خواهش میکنم عزیزم..الکی به حساب دلخوشیت نگفتم...پسرت هیچ مشکلی نداره..یکم تنبله و تاخیر داره..از خرید عیدت و این روزها لذت ببر...به حرف هیج کس هم توحه نکن..من عید باید برم مسافرتی که یه عالمه ادم میبینم و بچه های همسن پسر من که دارن میدون..ازم بپرسن چرا راه نمیره هیچ توضیحی نمیدم..میگم تپله به خاطر همین..حتی نمیخوام بگم تنبله..به خاطر حرف مردم نه خودمو خونه نشین میکنم نه بچمو از جمع دور...😘😘😘

واااای ممنون..الهیییی امین..خدا از دهنت بشنوه

سلام خوبین دختر منم 7 ماه 30 روزشه دکتر مغز اعصاب گفته تاخیری داره خوصبختانه منم مثل شما خیلی پیگیری کردم مخالف اطرافیانم ولی همسرم حمایتم میکنه و دکتر کار درمانی میبرمس الان نه میشینه نه اسباب بازی دستش میگیره نه چهار دست پا میره نه سینه خیر  فقط غلت میزنه اونم از اخرای 5 ماهگی غلت زد میخواستم ببینم امیدی هست دختره من انشالله تا عید چهار دست پا بره بشینه راستی شما از نجا فهمیدین چقدر تاخیری داره 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست   
ممنونم عزیزم😢شوهرم اصلاقبول نمیکن برای کاردرمانی،چهاردست وپامیره،بکمک وسایل بلندم میشه،ولی من دارم ...

خواهر من روزی چندبار خدا رو شکر کن که بچه ات دست به مبل میگیره بلند بشه، جای من بودی چی میگفتی؟!

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
😞چراعزیزم؟نینیت خدای نکرده مشکلی داره؟

مشکل که....

خدا رو شکر، خدا رو هزاران هزار بار شکر به خاطر تمام نعمتهاش.

شرایط دختر من یه کم ویژه است. خیییلی مراقبت و توجه میخواد اونم از آینده ای که واقعا معلوم نیست. 

فعلا درگیر تاخیر حرکتی و انحراف چشم هستیم. 

اما...

خدایا حکمتت رو شکر. به داده و نداده ات شکر. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
😞چراعزیزم؟نینیت خدای نکرده مشکلی داره؟

با خدا قرار گذاشتم ناشکری نکنم، حرف‌ها و فکرهای ناامیدکننده رو از خودم دور کنم.

واقعا آرامش میخوام.

خانومی دعا کن، برای همممممه بچه های مریض دعا کن. من میدونم چقققققدر صبر و پشتکار میخواد که بچه ات مریض باشه. 

خدایی که بچه رو داده کمکمون میکنه. من مطمئنم. 

دور از جونت باشه، دق کردن نداره. دختر من تا هشت ماهگی حتی گردن هم درست نمیگرفت. الان هم که سیزده ماهشه فقط گردن میگیره و با کمک میشینه. اما اصلا پا نمیگیره. یعنی پاهاش رو اصلا سفت نمیکنه موقعی که نگهش میداریم که بایسته. 

دست گرفتن به مبل و اینا که بماند، من لحظه شماری میکنم که بتونه خودش بدون کمک بشینه. 

بازم خدا رو شکر، میلیون ها بار خدا رو شکر. 

دور از جونت باشه، دق کردن نداره. دختر من تا هشت ماهگی حتی گردن هم درست نمیگرفت. الان هم که سیزده ماه ...

عزیزدلم😔انشالاه بزودی شروع به راه رفتن کنه،پسرمنم خیلی دیرکاراشوانجام داد،واینکه غیرازتاخیرحرکتی خیلی مریض میشه،الان سه روزبودبخاطرتب  بستری بود،تازه امروزمرخص شده😢هرچقدمیخوام مثبت فکرکنم نمیشه😔

الله اکبر❤❤❤