2777
2789
عنوان

یعنی داره از گوشم دود میزنه بیرون

438 بازدید | 25 پست

بچه ها میخواستم امشب بعد. از خونه مادرشوهرم برم خونه مادرم اینا چون فردا همسرم سرکار بود و کلا خونه نبود منم گفتم تنها نباشم ، قبلا مادر شوهرم میفهمید هرچی میشد میگفت باز این رفته خونه مادرش اینا معلوم نیست چی میگن بهش منم دیگه میرم اونجا نمیخوام بدونن شوهرم خواست کیفمو بیارع اونجا گفتم نمیخوام بدونه کسی جایی میرم شروع کرد گفت اره خودت همه چیو میری میگی حالا این چیه و فلان گذشت خونه مادرش اینا بودیم مادرش گوشی نو گرفت شوهرم داشت کاراشو انجام میداد تهش گفت بیا زنگشو عوض کن گفتم بلدی که خودت گفت باشع نمیخواد با حالت غیض منم دیگه اومدیم تو ماشین گفتم عزیزم حالت خوبه نمیخواد منو ببری خونه مادرم اینا شروع کرد به بحث که تو فقط منو داری کوچیک میکنی و فلان اومدیمم خونه میگه دوست ندارم یک کیلومتریت راه برم جاشم عوض کرد ، واقعا موندم چیکار کنم این آخه بحث و ناراحتی داره؟ موندم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اسیر گرفتن که نری خونه مامانت ، یا مگه شما هم اینطوری میتونی به شوهرت بگی خونه مامانت نرو؟ چه پرو ان

مامانش پرش کرده

احتمالا پشت سر شما با پسرش حرف میزنه که زنت اینطوریه اونطوریه به من چی گفته نگفته

اونم ناراحتیشو رو شما خالی کرده

وگرنه شما که حرف بدی نزدی ، این از جای دیگه پر شده

اعصابش خورده

چه فتنه هایی بعضیا تو زندگی بچه هاشون درست میکنن

بی جواب نمیمونه ، خدا میبینه

مامانش در گوشش زیاد خونده نزار انقد رو شوهرت مانور بده

دقیقا منم تا قسمت اخر رفتار شوهرشو خوندم همین برداشتو کردم (تو فقط داری منو کوچیک میکنی) دوست ندارم یک کیلومتریت رد بشم ، جاشم عوض کرده

معلومه مادرشوهره پشت سر ایشون پسرشو پر میکنه

وگرنه ایشون حرف خاص یا بدی نزد

مگه اسیر گرفتن که نری خونه مامانت ، یا مگه شما هم اینطوری میتونی به شوهرت بگی خونه مامانت نرو؟ چه پر ...

دقیقا حرف منو زدید

خود مرد نمیتونه سر این چیزا بازی در بیاره

صدرصد کار مامانشه

مگه اسیر گرفتن که نری خونه مامانت ، یا مگه شما هم اینطوری میتونی به شوهرت بگی خونه مامانت نرو؟ چه پر ...

خیلی ناراحتم یه جوری رفتار میکنن انگار همیشه من مقصرم 

دقیقا منم تا قسمت اخر رفتار شوهرشو خوندم همین برداشتو کردم (تو فقط داری منو کوچیک میکنی)معلومه مادرش ...

چه جالب همزمان ریپلای زدیم 😁

کاملآ باهاتون موافقم 

از نزدیک هم خیلی دیدم 

فقط کار مادر شوهر اس

خب از نظر من راست گفته ایشون اومده به شما گفته زنگ رو عوض کنید اونجوری گفتید هم به شوهرتون برخورده ه ...

برخوردن در این حد که با من دعوا کنه شب پیشم نخوابه؟

دیگه هرکسی اخلاقش یجوره شاید مامانش یچیزی بهش گفته آتیشی تر شده

نمیدونم واقعا 

از طرفی میگم بزار الان برم بغلش کنم ، از طرفی میگم عادت کرده مگه من چی گفتم اخه یا چه کاره بدی کردم