2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 98 پست
مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی ...

زیادی قدیمیه همون علی بذار‌.بچه گناه داره

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی ...

اتفاقا به نظر من خیلی هم اسم خاص و تکی هست.

انشالله نامدار باشن فرزندتون

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ببخشید میشه بگید چرا باعث خجالت بچه میشه؟

چون زندگی الان یه بچه ارتباطی به یه برده تو صدر اسلام نداره که یه اسم قدیمی و عربی رو تحمل کنه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اصلا قشنگ‌نیست 

عرفان و عماد تو این سبک قشنگ تره

بزار حامی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واسه بچه؟ نه خوب نیس بابا خیلی عربیه مگه ما عربیم بعدشم گذشته ازینا شاید به یه مرد 50 ساله بیاد ولی ...

خوب اون بچه هم یه روز بزرگ میشه تا ابد که بچه نمیمونه اتفاقا به نظرم اسمای امروزی وقتی طرف سنش بالا بره مسخره میشه فک کن مثلا بابا بزرگ آرتین😐

طرز فکرتو عوض کن...خیلی بچه گانه فکر میکنی

حالا چون اسم نزدیکان شماست دلیل نمیشه اسم یه بچه ی معصوم باشه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چون زندگی الان یه بچه ارتباطی به یه برده تو صدر اسلام نداره که یه اسم قدیمی و عربی رو تحمل کنه.

اگه اینحوریه پس دیگه محمدم نذاریم مریم هم نذاریم چون زندگی ی بچه نمیتونه ب اونا ارتباطی داشته باشه اسم شاهان و بزرگان ایرانیم اصصلا نذاریم