2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 98 پست

قشنگه و محکمه!

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

هر کس سلیقه ای داره

تموم اسم هایی که معنی قشنگی داشته باشن زیبا هستن. 

این روزا یه جمله زیاا توی جامعه ی ما شنیده میشه که فلان اسم امروزی نیست، خوب مگه قراره همه چیز امروزی باشه؟! مثلا امروزی ها چه گلی به سرمون زدن که دیروزی ها نزدن؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی

اما اکثرا گفتن زشته مثل اینکه😣

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم
مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی ...

خیلی خشن به نظر میاد اسمش .حسین و علی یا رضا بهترن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
هر کس سلیقه ای داره تموم اسم هایی که معنی قشنگی داشته باشن زیبا هستن.  این روزا یه جمله زیاا ...

اون بچه فردا بین این و اون باید خجالت زده نشه

پسرخاله من 26سالشه اسمش نوروز هست. انقد خجالت میکشید و از پدر مادرش شاکی بود رفت اسمشو تغییر داد به مسعود...

اخه نوروز هم شد اسم برا یه جوان تو این سن.

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من