2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 98 پست
خوب اون بچه هم یه روز بزرگ میشه تا ابد که بچه نمیمونه اتفاقا به نظرم اسمای امروزی وقتی طرف سنش بالا ...

چون بچه قراره بزرگ شه هر اسمی باید روش گزاشت؟

مثلا اسم بچه رو بزارن بایرام یا  الله وردی😕😑

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بچه فردا بین این و اون باید خجالت زده نشه پسرخاله من 26سالشه اسمش نوروز هست. انقد خجالت میکشید ...

من عادت ندارم سلیقه ی شخصی کسی رو نقد کنم. هرکس عقاید و سلیقه ی خاص خودش رو داره.

البته اسم عمار اصلا قابل قیاس با نوروز نیست.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اگه اینحوریه پس دیگه محمدم نذاریم مریم هم نذاریم چون زندگی ی بچه نمیتونه ب اونا ارتباطی داشته باشه ا ...

اونا مقدسن نه آدم معمولی

وقتی اسمی نه مذهبیه نه مناسب فرهنگ روز دیگه چرا باید بچه بیچاره قربانی بشه.

مذهبی بودن که به عرب بودن نیست! دانیال هم اسم پیامبره و مذهبی 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

برای بچه های این دوره خوب نیست,  به نظرم اسم هم یه جور حق و ناس میشه به گردن پدر ومادر,  به فکر اینده بچه باشین,  من خیلیارو دیدم که سر اسمشون از پدر و مادرشون راضی نبودن,  جدا از اون دلیلی نداره که چون کسی اعتقادات مذهبی داره اسم یه بچه رو همبرااس همون اعتقادات بزاره که شاید, دو فردا دیگه اصلا یک هزارم اون اعتقادات رو هم اون بچه قبول نداشته باشه,  اسم هیچ ربطی به معتقد, بودن نداره,  چه بسا کسایی هستن اسمهای کاملا مذهبی دارن ولی اصلا معتقد نیستن و همینطور برعکس, 

ممنون میشم برای 
چون زندگی الان یه بچه ارتباطی به یه برده تو صدر اسلام نداره که یه اسم قدیمی و عربی رو تحمل کنه.

جوری میگین برده که انگار هیچ چیز از عمار و زندگی و نبوغش نمیدونین!

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
من گفتم اسم نزدیکامه؟😒 بچه ای دیگه

برو صحبت کردن یاد بگیر بعد مدافع باش.

فکر نمیکنم خود عمارا هم بخوان هر کس با هر لحنی مدافع شون باشه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی ...

عمار توی دوره ی خودش قشنگ بوده ولی الان اسم خیلی بزرگ و سنگینی برای یه بچه به نظر میرسه. مثل غضنفر، سیف الله و ... که شاید پیشینه ی خوبی دارن ولی الان جالب نیستن.

میتونین از اسامی مثل مهدیار استفاده کنین. که ان شاالله یاور حضرت مهدی باشه.

من عادت ندارم سلیقه ی شخصی کسی رو نقد کنم. هرکس عقاید و سلیقه ی خاص خودش رو داره. البته اسم عمار اص ...

فردا همه بچه های این نسل که پیر میشن قراره اسماشون هم تراز با هم باشه حالا ارتین رادین 

یا هر اسم امروزی که دارن میزارن قابل توجه اونا نوشتم اینو که میگن بابابزرگ ارتین قراره بد باشه😂

ولی اسم های دیگه هم من بالشخصه یجور میشم میشنوم یکی اسم بچه شو گزاشته یوسف. عیسی. 😑

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
خوب اون بچه هم یه روز بزرگ میشه تا ابد که بچه نمیمونه اتفاقا به نظرم اسمای امروزی وقتی طرف سنش بالا ...

خب بابابزرگ آرتینم مسخرست طرفدار این اسما نیستم ولی حداقل یه نکته مثبتی داره که 80 سال دیگه زمان بابابزرگ آرتین بقیه پیرمردای توی پارکم اسماشون همینجوری اجق وجقه همرنگ جماعت میشه 😂😂 گذشته از شوخی نظرمو گفتم حالا هرجور که خودش دوست داره

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬