2777
2789

ماه اول حاملگیمه همه چی زهره واسم مگه چ چیزی به ذهنم مزه بده که بتونم بخورم وگرنه روزی یک وعده اونم نه کامل ... خیلی اندامم بد شده قبلا چاق نبودم ولی پر بودم الان حتی پایین تنه می ک همیشه پر بوده هم آب شده رفته 😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندماه دیگه خوب میشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ماه چهارم یه جور بیوفتی به غذا که خودت از خوردن خسته میشی منم سه ماه اول ویار وخشتناک داشتم فقط میخوردم کیک و اب البالو همین چیز دیگه لب نمیزدم کیکم در حد خیلی کم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
ماه چهارم یه جور بیوفتی به غذا که خودت از خوردن خسته میشی منم سه ماه اول ویار وخشتناک داشتم فقط میخو ...

اخی منم همینطور امشب جات خالی هوس اش کردم رفتم یه ظرف بزرگ خریدم حسابی خوردم اندازه کل روزایی که هیچی نخوردم 🤭

اره ولی اینقدر بی اشتهایی هم ادمو اذیت می‌کنه منی که یک فیل جلوم بود می‌خوردم ولی الان هیچی

کم کم رشد بچه که سریع تر میشه اشتهات بیشتر میشه،من با وجود شدت تهوع و ویار،انقد گرسنه بودم که دیگه عصبانی میشدم از این حالت،میخوردم باز گرسنه بودم و معده م جوری ضعف می‌کرد که میگفتم الانه که سوراخ بشه 😶خدا بخواد الان اوکیم، سه ماه اول سخته رد کنی راحت تر میشه بارداری

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

عزیزم😍🥰 هرچی باشه سالم باشه

به جنسیت ربطی نداره من دوتا بارداری پسر داشتم هر دوش اشتهام اندازه فیل بود 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره والا. بعد بارداری دوم چاق شدم همش گشاد می پوشم

من که فقط دلم میخواد زودتر 9 ماه تموم بشه بچه م سلامت دنیا بیاد یکم جون بگیرم وزن کم کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40