2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 98 پست
واسه بچه؟ نه خوب نیس بابا خیلی عربیه مگه ما عربیم بعدشم گذشته ازینا شاید به یه مرد 50 ساله بیاد ولی ...

عزیزم زیاد مذهبی نیستم 

اما مسلمونم اسم عربی و غیر عربی نداره گلم

خود خدا رو ک قبول دارید گفته چ بهتر ک اسم بچه هاتون از خانواده ایمه باشه چون رزق و روزی تو اون خونه بیشتر میشه  

دلیل نمیشه چون اسم عربه نزاریم

حالا دلبخواهیه

خدااااایا مرحم دلم باش
واقعامنم بعضی وقتا ازانتخاب اسم خیلی ارخانواده هاتعجب میکنم یه همکلاسی داشتم اسم باباش نمکی بودخب در ...

مامان بزرگ من عاشق اسم قلی بود به همه اسما دوست داشت قلی اضافه کنه. اسم عموم حسینقلی هست با اون سنش خجالت میکشه میگه حسین خالی بگین بهم😑😑😑

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیاد مذهبی نیستم  اما مسلمونم اسم عربی و غیر عربی نداره گلم خود خدا رو ک قبول دارید گفت ...

من نمیپسندم قبل مسلمون بودن ایرانی هستیم ولی دیگه آره دلبخواهیه

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬
مامان بزرگ من عاشق اسم قلی بود به همه اسما دوست داشت قلی اضافه کنه. اسم عموم حسینقلی هست با اون سنش ...

وای خیلی باحاله مامانبزرگت البته ماهم توفامیلمونم خیلی اسمای جالبی ندارن درحدمسخره کردن نیستاولی کلاخیلی شیک هم نیست.درعوض خانواده وفمیلای شوهرم حتی ادمای سن بالاشون یه اسمایی دارن که میمونه ادم انقدرباکلاسه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
وای خیلی باحاله مامانبزرگت البته ماهم توفامیلمونم خیلی اسمای جالبی ندارن درحدمسخره کردن نیستاولی کلا ...

اره مثل خانواده شوهر من.

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من