2777
2789

به ترتیب بگین کدوم بازار کارش نسبتا بهتره

اینا رشته های چن تا از آدمایی هس که میشناسم

بازارکار هررشته ای بستگی به خودت آدم داره.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حقوق رو باید با میکروبیولوژی مقایسه کنی ؟ دو تا دنیای کاملا متفاوت دارند باهم . به علاقه و توانایی هات نگاه کن . من حقوق خوندم اگه دوست داشتی سوالات رو بپرس 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

چرا حقوق رو باید با میکروبیولوژی مقایسه کنی ؟ دو تا دنیای کاملا متفاوت دارند باهم . به علاقه و توانا ...

چون بازار کار مهمه از نظر من

شما شاغل هستین؟ اگه هستین مرتبط با رشتتونه؟ 

چون بازار کار مهمه از نظر منشما شاغل هستین؟ اگه هستین مرتبط با رشتتونه؟

بآزار کار الان برای خیلی از رشته ها خوبه . بستگی به خودت داره . الان آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه ثبت نام میکنن ۶ هزار نفر نیرو برمیدارن . خیلی زیاده ها ۶ هزار نفر . از رشته های مختلف تو اکثر شهر ها واستان ها هم هست . آزمون تامین اجتماعی زمزمه هاش هست . آزمون بانک سینا ثبت نامش شروع شده . بانک ملی صد در صد تا آخر سال هست. . بانک رفاه و بانک مرکزی تازه نتایج ازمونشون رو اعلام کردند . می‌بینی که آزمون زیاده . 

چون بازار کار مهمه از نظر منشما شاغل هستین؟ اگه هستین مرتبط با رشتتونه؟

من سردفتر اسناد رسمی ام . شغلم مرتبط با رشته خودمه 

خب از ۳۰ نفر شاید یکی دو نفر مثل شما همچین آزمون هایی قبول بشن و کار مرتبط با رشتشون گیرشان بیاداونم ...

علاقه و پشتکار باشه بنا و مکانیک هم تو کارشون موفقند  

والا من ک شغل دومم معلم زبانهشما هم اگه سعی کنی بهتر شی قول میدم ب عنوان آبدارچی استخدامت کنم تو موس ...

وای چقد بیکاررر😂🤣🤣

محض اطلاعت باید بگم من ارشد زبان دارم و آیلسمم گرفتم تدریس خصوصی و آموزشگاهی هم دارم ولی اینو شغل حساب نمیکنم😂

چون خانوادم خیلییی پولدارن دوس داشتم یه لیسانس دیگه بگیرم و استخدام رسمی بشم تا شاید تو رو به عنوان ابدارچی و دستشویی شور استخدام کنم که بتونی گوشی خانوادتو از سامسونگ به ایفون تبدیل کنی که دیگه خاموش نشه😂

راستی گفته بودی هیچ نری سمت نمیاد 

اگه خواستی میتونم چن تا از خواستگار خوبامو بفرستم برات

حالا برو هی ریپ بزن راستش حرفای آدمی مثل تو که از بیکاری دنبال دعواس و فضولی مردمی میکنه مهم نیس

بای 😂