2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
خوشبحالت اینا انقدر حق به جناب ان حس میکنن کل شهر و ادماش خریدن😑

میگم که شرایط زندگیها باهم فرق داره    شوهرمن دوستم داره ولی درکل آدم عصبیه    چون میبینم درمقابل همکاراشم یادوستوفامیلم گاهی ازکوره که درمیره قابل کنترل نیست....یعنی کتک زدنش تقصیرمن نیست   درحقیقت شخصیت خودش عصبیه.....اما شماهم سعی کن یه جوری باهاش مقابله کنی     اینم بگم من اولا خیلی گریه میکردم که نامردی و میبینی من کسی روندارم اذیتم میکنی    اونم پر رو تر میشد   میدیدم همون حرفای خودمو به خودم میزنه که جا ومکان نداری محتاج منی.......امابعد گفتم ببین اگه موندم بخاطر دلمه....وگرنه میدونی که هم پول دارم  هم طلاق بگیرم پدرم نظامی بوده ماهی دومیلیون حقوقمه ...یعنی برم بدون توهم میتونم زندگی کنم....حتی اگه سرکارم نرم     امابیشترهمون قضیه جمع کردن فامیلش درستش کرد

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
چیکار کردی به ما هم بگو

منم یه روز خاله بزرگه ش وزن عموش که بزرگ فامیلن توخانماو فهمیده ن‌...و  خواهربزرگشو صداکردم خونه     گفتم این پسرشمااینم زندگیتون...بچه تونم بدنیااومد ازبیمارستان میدم بغلتون برید هرکیو صلاح دیدید بگیرید براتون بچه بزرگ کنه.   من سیرشدم تواین یک ونیم سال

خانواده شوهرمنم خیلی بین مردم کلاس میذارن واصلا مشکلاتشونو بروزنمیدن     الکی پزمیدادن که یه دونه عروسمونو میذاریم سرمون وفلان وبهمان       وقتی که آبروشونو بردم جلوی فامیلشون بادشون خوابید   همه ی کلاسشونو باخاک یکسان کردم    اتفاقاهمونایی هم بودن که مراسم خواستگاری اومده بودن وکلی تعریف کرده بودن شوهرمو...   اوناهم وقت رفتن شوهرموباخودشون بردن بیرون   تااااشب   شب که اومد نمیدونم چی گفتن چی نگفتن  از اون روز تابحال هروقت عصبی میشه هندزفری میذاره گوشش باتلفن بازی میکنه و اصلا یه سیلی هم نزده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن همسایه شما نماینده 4میلیارد زن رو زمین نیس.مرد عصبانی بشه چون ادمه بزنه چون ادمه چون باید تخلیه ب ...

عزیزم من نظرم رو گفتم نگفتم همه مردها فرشته هستن ولی واقعا بعضی زنها از داد وبی داد و صدای بلند خوش شون میا در موارد دیگه هم که گفتی فک کنم راه حل باشه نه داد وبی داد که مجبور به خوردن کتک بشی 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
منم یه روز خاله بزرگه ش وزن عموش که بزرگ فامیلن توخانماو فهمیده ن‌...و  خواهربزرگشو صداکردم خون ...

خوب کردی،منم شوهرم زود عصبی میشه،چن روزه باهاش قهرم خیلی بد دهنه تا بخوام مثل خودش جوابشو بدم دست روم بلند میکنه حتی جلو بچه هم مراعات نمیکنه.

امید غریبان تنهایی کجایی ...

😁😁😁😁😁اونقدر ازمشکلاتمون گفتیم  فک کنم استارتر درد خودشو یادش رفته نشسته واسه ما افسوس میخوره😉    بچه ها خودتونو نبازید   ایشالله این مرداهم یا آدم بشن یا خبرمرگشون بیاد دیگه    چاره ای نمونده     

زن همسایه شما نماینده 4میلیارد زن رو زمین نیس.مرد عصبانی بشه چون ادمه بزنه چون ادمه چون باید تخلیه ب ...

خیلی راحت میشه سوال کرد چرا اخم کردی چرا دو ماه با من نزدیکی نمیکنی عزیزم هیچکس خوشبخت کامل نیست ولی واسه هر کاری راه حلی هست تا داد وبی داد من دارم اینو میگم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
خوب کردی،منم شوهرم زود عصبی میشه،چن روزه باهاش قهرم خیلی بد دهنه تا بخوام مثل خودش جوابشو بدم دست رو ...

وای بخدا خیلی ناراحت شدم.

از ته دلم از خدا میخوام به همه زندگیا ارامش بده. مردا بتونن خودشونو کنترل کنن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خیلی راحت میشه سوال کرد چرا اخم کردی چرا دو ماه با من نزدیکی نمیکنی عزیزم هیچکس خوشبخت کامل نیست ولی ...

اهم ب عقل خودم نمیرسه سوال بپرسم .اونم بعد ی استراحت و با شیرینی و چایی بردن اونم داد بزنه ک چمه چرا الکی گیر میدی😒

الله⁦❤️⁩
همسر من که پولداره خونه داره ماشین داره کوفت داره زهر مار داره ولی منو کتک میزنه بهم فحاشی میکنه&nbs ...

همه یه گیری دارن

همسر من پولدار نیست، خونمون رهنیه، ولی فقط مهربونه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
فدات شم بچه ندارم ولی چیزهای که دیدم میگم مثال الان شما بچت اذیت نکنه مریضی بزنیش؟،

بالخره آدم مریض هم وجود داره بعدشم زن بالغ با بچه ماجراش فرق داره مرد هم همسره  ادمه نه پدر

ببین خانمی اصلا من میگم صد درصد زن مقصر کتک کاری واسه حیواناته که بلد نیستن حرف بزنن عقل و شعور ندار ...

بنظرم اینا که دست بزن دارن تو بچگی دیدن کتک کاری واسشون عادیه وگرنه همه آدما عصبانی میشن ولی همه حق کتک زدن دیگران یا بدرفتاری رو ب خودشون نمیدن