2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید😭😭براتون قول میدم حمد بخونم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 49 پست
نه بابا خجالته چی پدرم کلااا نمیبرتم جایی خودمم نمیزاره از خونه برم بیرون تو تاپیکای قبلم هست خوش زد ...

ای بابا این ک زندگی نشد ک💔به هرحال ان شالله مشکلت حل بشه 

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
همرو میخورم 😭😭چشم مرسی از راهنماییت گلم برات حمد میخونم

باید روزی دو بار شیاف هم استفاده کنی. باید یجور ترمیم بشه. اگه عفونته از کرم ضدعفونت استفاده کن. اگرچه دفترچه داری نمیدونم چقدر بیمه بده. دفترچه روستایی یا تامین اجتماعی ولی معمولا داروها ارزون میوفتن بخصوص کرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خجالته چی پدرم کلااا نمیبرتم جایی خودمم نمیزاره از خونه برم بیرون تو تاپیکای قبلم هست خوش زد ...

برای گلو شیر چرب بخور من خودم خوردم یه مدت خوب شدم. شیر چرب واااقعا درمانه. به هیچ وجه شیرینی و ادویه های گرم نخور گلو رو بدتر میکنن

ای بابا این ک زندگی نشد ک💔به هرحال ان شالله مشکلت حل بشه

مرسی عزیزدلم💔

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

باید روزی دو بار شیاف هم استفاده کنی. باید یجور ترمیم بشه. اگه عفونته از کرم ضدعفونت استفاده کن. اگر ...

مرسی عزیزدلم چشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

انجام میدم ممنونت میشم اگه بگی عزیزم

از عطاری شکر سرخ بگیر هرشب قبل خواب دوتا تکه خیس کن توی یه نصف فنجون و بزار یخچال خنک شد بخور

پودر سُعد هم از عطاری بگیر هروقت رفتی دستشویی همون زائده و معقدت رو باهاش بشور ینی بمال روی زائده و معقدت بعد بشور،راستی خودتم باآب سرد بشور اصلا باآب گرم نشور

نهایت دوهفته این کارو تکرار کن هم زائده ازبین میره هم دردت خوب میشه

فقط چون اینا نشونه یبوست هست اون شکرسرخ رو تا عمر داری باید بخوری وگرنه هم یبوست میشی و هم زائده گوشتی بر میگرده

به خدا خواهره خودم باهمین روش خوب شد حتماامتحانش کن😊

نیازی نیس برام دعای خیر کنی کافیه

چشم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای گلو شیر چرب بخور من خودم خوردم یه مدت خوب شدم. شیر چرب واااقعا درمانه. به هیچ وجه شیرینی و ادوی ...

چش مرسی گلم لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از عطاری شکر سرخ بگیر هرشب قبل خواب دوتا تکه خیس کن توی یه نصف فنجون و بزار یخچال خنک شد بخورپودر سُ ...

وااای مرسی عزیزم خیلیییییی لطف کردی خیلی زیاااد مرسی واقعا . برات حمد میخونم انشالله به هرچی میخوای برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای مرسی عزیزم خیلیییییی لطف کردی خیلی زیاااد مرسی واقعا . برات حمد میخونم انشالله به هرچی میخوای ...

دورت بگردم عزیزممممممم ان شاءالله زودی خوب میشی

خدایی خیلی به دعات احتیاج داشتم مرسی مهربونم💋

دورت بگردم عزیزممممممم ان شاءالله زودی خوب میشیخدایی خیلی به دعات احتیاج داشتم مرسی مهربونم💋

فداتشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۷ ساله این وضعیتو دارم تو دوران بارداری پدرمو دراورد چون هیچ دارویی هم نمیتونستم بخورم فقط با پما ...

اسم داره این پماد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40