با چند تا خانوم با کاروان اومدیم مشهد چند تاشون درد دل میکردن که از شوهراشون کتک میخوردن واقعا مرد دست بزن دار این قدر زیاده؟ فکر میکردم این چیزا مال قدیماس فقط..اعصابم ریخت بهم از مظلومیت خودمون😞😞
من یبار شوهرم دستشو برد بالا یواش فقط سر انگشتشو زد تو صورتم اونم چون تو خیابون صدامو بردم بالا ولی خیلی برام سنگین بود تا ده روز بعدش گریه می کردم شبا اونم به چیز خوردن افتاد اصلا کارم به روانشناس کشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر من که پولداره خونه داره ماشین داره کوفت داره زهر مار داره ولی منو کتک میزنه بهم فحاشی میکنه&nbs ...
پول شعور نمیاره یسری روانین
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
شماهم اونایی که شرایطشون شبیه منه مثل من شوهرتونو ازیه چیزی بترسونید...یااینکه یه بار محکم درحضورخانواده ی خودش وخودتون باهاش صحبت کنید....مثلاشوهرمن وخانوادش خیلی حفظ ظاهرمیکنن توجمع...منم فامیلاشونوصدازدم پیش اونا رسواشون کردم...الان ازاونموقع شوهرم اصلا کتک نزده چون میترسه میدونه دیوونه م کاری بخوام بکنم میکنم میترسه بازآبروشونوجلو فامیل ببرم بخاطراون کاریم نداره....شماهم نقطه ضعف همسراتونو پیداکنید ایشالله که مشکل همه حل بشه ایشالله به حق این ساعت عزیز
اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟اه مرسی😏
داماد خواهرشوهر من متولد ۷۳ اما چنان کتکی میزد خانمش رو که مادر دهر به خودش ندیده.. باور نکردی
جلوی بقیه میزدش😲😲
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
نمیدونم عزیزم جوابی ندارم چون تو همسایگی دیدم همیشه زن مقصر بوده کتک خورده نه این که من بگم همه میگن ...
زن همسایه شما نماینده 4میلیارد زن رو زمین نیس.مرد عصبانی بشه چون ادمه بزنه چون ادمه چون باید تخلیه بشه زن حق اعتراضو عصبانیت نداره مگ کسیم هست خوشی بزنه زیر داش اعتراض کنه ک کتک بخوره.قبول من میدونم همسرم عصبانیه کتری ک دوس نداره انجام نمیدم ولی وقتی ی دشمن پرش میکنه چی .وقتی سلیقش عوض میشه چی.اکنم بدون اینکه ب تو بگه.وقتی دوماه نزدیکی نکنه بهت بهت دستم نزنه سر هیچ وقتی تو اوج خوشی یکهو بیاد خونه با اخمو تخم توم از دنیا بی خبر چییی.امیدوارم اینقد خوشبخت باشی هیچوقت کتکو تحقیرو نبینی اونم با بچه .ولی از قضاوتت حالم بهم خورد
من یبار شوهرم دستشو برد بالا یواش فقط سر انگشتشو زد تو صورتم اونم چون تو خیابون صدامو بردم بالا ولی ...
خوشبحالت من حتی حق گریه کردنم ندارم تو دعوا والا وحشی تر میشه،بهم فحش میده و حمله میکنه ومیزنه بعدش من حتی حق گریه کردن ندارم و باید طوری رفتار کنم ک انگار هیچ مشکلی پیش نیومده😑