2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
بهت توصیه میکنم حتما فیلم ملیح و راه های نرفته اش رو ببین  همه‌مردها که مث هم نیستن  واق ...

نه عزیزم نگاه نمیکنم انرژی منفی میگیرم من اصلا نگاه نمیکنم به این جور فیلمها 😁

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
هیییچ کدوم عزیزم اونا بی پناهن میفهمی بی پناه اگه میتونستن بچه شونو زیر بال و پرشون بگیرن و برن ...

بله که میفهم  میگم علتی داره که نمیتونند برند شکایت وگرنه یه پرونده درست حسابی میتوند درست کنند که تموم دارایی اون مردو ازش بگیرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یه ساله همش گریه میکنم .هر روز بهش میگم اونشب گریه کرد گفتم مونده تاوان بدی بخدا الان دو سه ماه ...

وای الهی شکرررررررر

توروخدا هیچ کاری برای درمانش نکنیااااا

این کار خدا بوده که درد بی درمون بگیره

تو هییییچ کاری براش نکن. بزار به درد خودش جون بده و بمیره

عزیزم شوهرم دست بزن نداره خوب در جواب بدی بدی میبینی درسته مرد که مریض نیست ژنو کتک بزنه درسته کسی ک ...

عزیزم مطمئنی بعضی نَرها که کتک میزنن

سلامت روانی دارن؟؟؟؟

خودت اگه دختر داشته باشی

شوهرش باهاش همچین کاری بکنه

بازم این حرفا رو می زنی؟؟؟

طرفشو میگیری؟؟؟

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
بهت توصیه میکنم حتما فیلم ملیح و راه های نرفته اش رو ببین  همه‌مردها که مث هم نیستن  واق ...

شما هم خانم خوش زبان باش در مقابل همسرت قدر شو بدون شوهر کمیاب شده😂😂😂

سر چه چیزایی بیشتردعواتون میشه؟ مال ما که سر خانواده بوده همیشه....مثلا خواهربزرگه ش خیلی فضوله.خواه ...

ما بیش‌تر سر گیرهای الکی شوهرم و بعضی مساعل‌که من رعایت نمیکنم 

میدونید اصلا نمی تونه من رو درک کنه مثلا میگه زن باید زیر مانتو جلو بسته هم تاپ بپوش چه میدونم یقه بند بزن سینت پیدا نشه 

جوراب ضخیم بپوش 

شلوار گشاد بپوش 

و کلی ایرادای دیگه 

و با هردو باجناق مشکل اساسی داره 

زیادی جوگیر و قلدور و مغرور

❤خدایا شکرت❤

من موافق کتک نیستم به هیچ عنوان ولی اکثر خانمها بی دلیل کتک نمیخورن مقصرن بجز موارد کمیکه مرد مشکل روانی داره و بی دلیل میزنه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

مثلا الان میبینن من حامله م.نه خواهری نه برادری نه پدرمادری   کسی نیست چیزی هوس کردم برام بپزه  اصلاانگارنه انگار....اما هروقتم منومیبینن گله شکایت میکنه خواهرش که تو زنگ نمیزنی حال ماروبپرسی...من بامادرشوهرم حرف میزنما به اونا هم هرهفته یکبارمیزنم....اما الان دیگه دوماهه نزدم....چون میبینم تامن نزنگم کسی نمیگه مردی؟؟ زنده ای....؟

منم‌ دیگه یادگرفتم میگم والله برادرت اونقدر توخونه برام مشکل ریخته که سرم همیشه گرم باشه.من همون ازپس اون بربیام خیلی هنرکردم.....‌اولاجواب نمیدادم هم اوناپررومیشدن هم خودم حرص میکشیدم    الان دیگه میگم    بذاربه جای اینکه من خودخوری کنم اون بره ناراحت بشه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
عزیزم مطمئنی بعضی نَرها که کتک میزنن سلامت روانی دارن؟؟؟؟ خودت اگه دختر داشته باشی شوهرش باهاش هم ...

فدات شم بچه ندارم ولی چیزهای که دیدم میگم مثال الان شما بچت اذیت نکنه مریضی بزنیش؟،

شوهرمن کل هفته دوشیفت سرکاره حالا یه امروز خونه بوده همه شم بادخترم رفته بیرون اومده ها.. منم خب داشتم غذامیپختم ..دوکلام حرف زدیم کلا..سبزی پاک میکردیم  هرچی میگم خوبی؟چخبر ؟اصلا انگارنشنید گفتم کلا نیستی امروزم که هستی حرف نمیزنی ......دلم گرفت

فدات شم بچه ندارم ولی چیزهای که دیدم میگم مثال الان شما بچت اذیت نکنه مریضی بزنیش؟،

ببین خانمی اصلا من میگم صد درصد زن مقصر کتک کاری واسه حیواناته که بلد نیستن حرف بزنن عقل و شعور ندارن نه ما