2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست

حرفاتونوکه خوندم واقعادلم شکست باتموم وجودهمه سختیاتونوحس کردم ناراحت میشم وقتی میبینم همجنس خودم انقدبهش ظلم میشه وهیچ کاری ازدستم برنمیادمطمعن باشیدخداجواب همه این تحقیراوکتک وتوهینارومیده ازرحمتش ناامیدنشیدوضع جامعه مااینه که زناتوش بدبختن حتی خوشبخترینشونم این تبعیض جنسیتی روحس میکنه کسی هم بگه نه دروغ گفته 

خدایاخودت کمکم کن منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم جوابی ندارم چون تو همسایگی دیدم همیشه زن مقصر بوده کتک خورده نه این که من بگم همه میگن ...

منم حرفم همینه.چرا وقتی زن مقصره باید کتک بخوره؟؟؟؟؟،،،،،،کی به مرد همچین اجازه ای میده که هر وقت تو یه چیزی زنش مقصر بود کتکش بزنه؟؟؟..همین تفکراته که به مرد این اجازه رو میده.. ما خودمون این اجازه رو بهشون میدیم...وگرنه چرا مرد وقتی مقصره نباید کتک بخوره؟؟؟؟؟ یا توهین و تحقیر بشه؟؟؟،اگه زن وقتی مقصره حقشه کتک بخوره مرد هم هر وقت مقصره باید کتک بخوره

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
منم حرفم همینه.چرا وقتی زن مقصره باید کتک بخوره؟؟؟؟؟،،،،،،کی به مرد همچین اجازه ای میده که هر وقت تو ...

بله موافقم از فردا چوب بدست باشیم😁😁

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
😁😁😁😁😁اونقدر ازمشکلاتمون گفتیم  فک کنم استارتر درد خودشو یادش رفته نشسته واسه ما افسوس میخو ...

چند دقیقه پیشم باخبر شدم شوهر خالم ..خالمو دخترشو بیرون کرده بعد ۴۰ سال زندگی..اینا چجوری میخوان جواب بدن خیر سرش پارسال رفت حج واجب

بله موافقم از فردا چوب بدست باشیم😁😁

همین دیگه برات اصلا قابل درک نیست که زن با چوب شوهرشو بزنه ولی برات عادیه که شوهر زنشو بزنه چون مقصر بوده پس شوهره حق داشته...خدا به دادمون برسه وقتی خودمون هم به خودمون اجازه دفاع نمیدیم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
همین دیگه برات اصلا قابل درک نیست که زن با چوب شوهرشو بزنه ولی برات عادیه که شوهر زنشو بزنه چون مقصر ...

چرا عزیزم چوب خریدیم که دفاع کنیم از حقمون چیز بدی بود😐

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
خوشبحالت من حتی حق گریه کردنم ندارم تو دعوا والا وحشی تر میشه،بهم فحش میده و حمله میکنه ومیزنه بعدش ...

هر بار می زنه برو پزشکی قانونی نامه هاش را نگه دار به کارت میاد .من درس این کارو خوندم از من به شما نصیحت

مثل من که از بچگی تو روستا باشین که همه ی زن ها کتک خوردن رو عادی بدونن. تازه واسه مردی که نمیزنه حرف بی غیرتی در بیارن. نمونه اش مادر من که آقام حبسمون میکرد تو اتاق و اینقده با تسمه شلاق میخوردیم که یا من و مادرم از حال بریم یا خودش خسته شه. وقتی من رو تو همون روستا شوهر دادن به یه مثلا تحصیل کرده که بدتر از آقامه.