2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
واقعا  زن باید مستقل با جراتی باشه که همه ازش حساب ببرند    وگرنه زود قورتش میدن

اره مشکل من فقط همسرم نیست پدر مادر و برادر

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بلبلی میخونن مگه نه مرد مریض نیست

متاسفم که تفکرت اینجوریه که اگه زن حاضر جوابی کرد یا اشتباه کرد مرد حق داره بزنتش و اگه رنها دوست ندارن کتک بخورن پس لال مونی بگیرن...بلبل زبونی و حاضر جوابی زن مجوز کتک زدن شوهر نیست..هر کسی این فکر رو بهت یاد داده بهت خیانت کرده

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
عزیزم الهی خدا شوهرتو مررررگ بده  حالا که شرایطت اینه، پس سعی کن اصلا باهاش حرف نزنی و کاری با ...

برام مهم نیست بود و نبودش 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خدایا این ظلمهاییه که همه ش تو خونه هاست هیچکس ازش خبر نداره جز خودت خدا میدونه چندین زن دیگه به ...

میشینم ی گوشه میگم بابایی تو ک عاشقم یودی لوس خونه بودم چرا منو باخودت نبردی چطور پدری هستی ک این همه ظلم میشه در حق دخترت صدات درنمیاد میگم داداشی تو چرا رفتی اگه تو بودی اگه قد و بالاتو میدید غلط میکرد سرمو میکوبید ب زمین میگم دایی تو همیشه موهای بلندمو دوست داشتی بیا ببین از موهام میگیره سرمو میکوبه ب دیوار 

مرگ برام شده ارزو

کاش تو اون ماشین لعنتی منم با شماها بودم

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

من که اگه زور  خانواده شوهر خود نَرَم نباشه راضی نیستم بچه دوم بیارم

همین حالاشم دلم واسه دخترم کبابه که تو این شرایط مجبوره زندگی کنه😢

نداری ازیه طرف

اخلاق گند باباش از یه طرف

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
متاسفم که تفکرت اینجوریه که اگه زن حاضر جوابی کرد یا اشتباه کرد مرد حق داره بزنتش و اگه رنها دوست ند ...

عزیزم شوهرم دست بزن نداره خوب در جواب بدی بدی میبینی درسته مرد که مریض نیست ژنو کتک بزنه درسته کسی که بهت یاد داده اشتباه بهت گفته با بد دهنی خوبی میبینی با این طرز تفکرت😐😐😐😐

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

سر چه چیزایی بیشتردعواتون میشه؟ مال ما که سر خانواده بوده همیشه....مثلا خواهربزرگه ش خیلی فضوله.خواهرکوچیکش زایمان‌میکرد بچه دومش بود هی توگوش این میخوند براش تمام سکه بخر جلوشوهرش سرش بالا باشه....اینم چندماه بود راننده ی مرز ترکیه ست...بخاطر گرون کردن خروجی اعتصاب کرده بودن بیکاربود     همش توفکربود سه ونیم میلیون ازکجابیاره بده خواهرش سکه بخره.....دیگه به این فکرنمیکردکه خودم مستاجرم  زنم حامله ست  بیمه نداریم خودمون محتاجتریم.....وقت زایمانش منم ازاون سکه کادویی ها  یه هفتادتومنی خریدم دادم....بعد خودخواهربزرگه که هی توگشش میخوند چی داد؟ صدتومن گذاشت توپاکت دادبه خواهرش.....منم گفتم شماکه کسب وکارتون مثل مانمی لنگه چرا؟  توکه دخل هرشب شوهرت توجیبته.توسکه میخریدی دیگه   به شوهرمن یادمیدادی

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
میشینم ی گوشه میگم بابایی تو ک عاشقم یودی لوس خونه بودم چرا منو باخودت نبردی چطور پدری هستی ک این هم ...

😭😭😭😭😭😭😭

خدا ازش نگذره که با امانت پدر ومادرت اینجوری تا میکنه

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
عزیزم شوهرم دست بزن نداره خوب در جواب بدی بدی میبینی درسته مرد که مریض نیست ژنو کتک بزنه درسته کسی ک ...

بهت توصیه میکنم حتما فیلم ملیح و راه های نرفته اش رو ببین 

همه‌مردها که مث هم نیستن 

واقعا خوندم گرفت 

خوشبحالت عزیزم قدر همسرت رو بدون

❤خدایا شکرت❤