2777
2789
عنوان

دعوای دیشب منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 81 پست
اونا از لحاظ مالی یکم دستشون تنگ بود و منم خیلی ناراحت میشدم  بخدا بابام گوشی میخرید میکفت بده ...

میفهمم شما از سر انسان دوستی اینکارارو کردین

اما مگه خودتون گناه نداشتین؟خودتون مهم نیس؟اینکه کمر درد بشین پادرد اعصاب خراب  روحیه بد مهم نیس؟

قرار بهم کمک کنیم قرار نیس خودمون رو فدا کنیم اون ایثار بحثش جدا هست

ببینید یچیزی بهتون بگم حتی توقع اینکه اگر ب دیگری کمک کنم و اون بمن بد نکنه توقع زیاد

هیچ قانونی هیچ کجای دنیا وجود نداره ک اگه ب کسی کمک کردی اون بهت بدی نکنه!!!

پس کاری رو هروقت خواستید انجام بدین اول ک فقط برا خدا انجام بدین

دوم ببینید خودتون تواناییشو دارید یانه

اینو یادم رفت بگم من تازه سقط داشتم و حالم خیلی بد بود هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی 

واقعا حوصله مهمان پذیری نداشتم و خیلی سختم بود چون نمیخواستم کسی بفهمه

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به همسرتون یبار دوبار توضیح دادین و ایشون نپذیرفته بنظرم دیگه سکوت کنید از قدیم گفتن نرود میخ اهنین در سنگ

اما تو رفتارتون تغییر ایجاد کنید شما تنها کسی رو ک دوست ندارین خودتون هسین متاسفانه

ادرس یه تاپیکو میزارم درمورد دوست داشتن خود حتما توصیه میکنم بخونیدش 

باشه عزیزم 

اره واقعا اگه یذره برا خودم ارزش و احترام قائل بودم حالا این همه پررو نمیشدن

درووووود بر قلب مهربونت ❤❤❤

درکت میکنم دختر مهربون ☺☺

حق داری ناراحت و دلخور باشی، شما خودت دلت پاک و مهربونه فکر کردی بقیه هم مثل خود شما هستن، حالا که خلافش رو دیدی برات سنگین تموم شده...

حیف که دنیا طوری شده که جواب محبت آدم اینطوری داده میشه، ما که نعوذ بالله خدا نیستیم بدون هییییچ انتظاری محبت و بخشش کنیم، قطعا آدمها نمیتونن مثل خدا باشن و توقعی نداشته باشن!

ما آدمیم و در قبال محبت لااقل انتظار کمی قطعا داریم، از قدیم هم گفتن محبت .. محبت میاره، باید متقابل باشه وگرنه آدم دلسرد میشه 😑😑

کار به جایی رسیده که برای حفظ عزّتمون باید میزان محبت کردنامون هم کم و زیاد داشته باشه عزیزم، نمیتونی به همه ی آدما به یک اندازه محبت کنی، چون همه مثل هم نیستن و به یک اندازه اونو بهمون برنمی گردونن، بعضیا هم که اصلاااا محبت متقابل ندارن😔

منم زیاد برام این اتفاقا پیش اومده عزیزم، حتی از طرف دوستی که ۱۷ سال باهم صمیمی بودیم و واقعا ضربه ی بدی خوردم از ایشون!

بعد از اون، بقیه ی دوستام ریختن سرم که دیگه محبت بسه، لیاقت هرکس به اندازه ی ظرفیتشه و خلاصه ازین حرفا...

و متاسفانه یا خوشبختانه فهمیدم حقیقت توی این دنیا و آدمهاش واقعا همینجوریه !! انگار من زیادی فرق میکردم 😅😅

پس مشکل از من بود، ببخشید طولانی شد عزیز دل فقط خواستم بگم بدجوووور درکت میکنم ☺☺

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
درووووود بر قلب مهربونت ❤❤❤ درکت میکنم دختر مهربون ☺☺ حق داری ناراحت و دلخور باشی، شما خودت دلت پا ...

واقعا ادم دلسرد میشه

من اگه باهام رفتار خوبی داشتن این دفه هم با اومدنش هیچ مشکلی نداشتم

اونا هر موقع کارشون پیش من گیره زنگ میزنن

یاد ندارم زنگ زده باشن حالمو بپرسن

هرموقع شمارشون افتاده رو کوشیم فقط کار داشتن

ای جووونم...چه دختر گلی هستی

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد برد...

عزیز محبت زیادی میشه وظیفه ت... باید بهشون یاد بدی هر گار کردی و میکنی لطفته نه وظیفه ت

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔

درک شرایط الان شما برام سخته، چون اصلا این مدلی نیستم که به یه عده چه خانواده خودم چه همسرم، سرویس بدم و ببینم قدر نمیدونن. اما اگر جای شما باشم در جملات کوتاه به همسرم میگم من فکر میکردم تو منو میشناسی خوبی هام رو می بینی و قدر میدونی، اما الان می بینم اینطور نبوده و متاسفم که تا الان از جانب تو درک نشدم.

عزیزم بهترین کار اینه 

همسرت را بشونی و بگی میخوام جدی باهات صحبت کنم 

خیلییییییییییییییییییی جدی 

تمام این حرفها را که اینجا زدی بهش میزنی 

میگی که من تا حالا بی احترامی نکردم ...این کارها را کردم 

ولی جز نیش و کنایه ازشون هیچی ندیدم 

قرار نیست همه احترامها را من بزارم و همه بی احترامی ها را اونا 

ببین وقتی میگم جدی یعنی جوری که شوهرت نتونه وسط حرف بیاد و دعوا کنه 

بعد هم بگو من خیلی دوست دارم که تو به خانوادت احترام میزاری و بهشون اهمیت میدی ولی قرار نیست به خاطر اونا با من دعوا کنی و من و سبک کنی 

احترام باید دو طرفه باشه 

من ادم دم دستی اس نیستم که بیان بهم بی احترامی کنند 

بعد درباره مهربانی خودت و پدرت مختصر اشاره کن 

بعد هم سر حرفت بمون و کوتاه نیا 

زنگ و غذرخواهی هم نکن 

شما زیادی مهربانی همه ازت سو استفاده میکنند 

این داستان و داشتم خودم و همین طوری حلش کردم 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
من به این خاطر دعوا کردم که اون دوماه اصلا یه زنگی رو گوشی من نزد و شوهرم توقع داشت من زنگ بزنم بگم ...

من الان 7 ساله ازدواج کردم.ماهی چند بار به تک تک خواهر شوهرام زنگ میزنم.تو این 7 سال فقط 1 بار یکی از خواهرشوهرام زنگ زد.همین دوروز پیش اونم بخاطر اینکه همزمان هم پای خودم شکست هم دخترم تشنج کرد.البته پام 3 هفته ست شکسته ولی دخترمم که تشنج کرد دیگه دلش سوخت زنگ زد حالمونو پرسید.بقرآن اولین بار بود بعداز 7 سال😩

کامل درکت میکنم.هربار میگم بمیرم دیگه زنگ نمیزنم ولی دل بی صاحابم طاقت نمیاره😐

درک شرایط الان شما برام سخته، چون اصلا این مدلی نیستم که به یه عده چه خانواده خودم چه همسرم، سرویس ب ...

مرسی از راهنماییات عزیزم