2777
2789
عنوان

دعوای دیشب منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 81 پست
عزیزم بهترین کار اینه  همسرت را بشونی و بگی میخوام جدی باهات صحبت کنم  خیلیییییییییییییی ...

ممنونم از راهنماییات عزیزم حتما میگم

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین
من الان 7 ساله ازدواج کردم.ماهی چند بار به تک تک خواهر شوهرام زنگ میزنم.تو این 7 سال فقط 1 بار یکی ا ...

تو رو خدا تو دیگه اشتباه من تکرار نکن

یعنی واقعا پاک شکست کسی سراغتو نگرفت؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ادم دلسرد میشه من اگه باهام رفتار خوبی داشتن این دفه هم با اومدنش هیچ مشکلی نداشتم اونا هر م ...

میدونم عزیزم درک میکنم کامل 😑😑

عیبی نداره، سعی کن فراموش کنی یکم زمان میبره ولی بالاخره باهاش کنار میای، خیلی سر و سنگین فقط سلام علیک داشته باش از این به بعد.. خودشون باعث میشن آدم اینطوری باهاشون رفتار کنه، هر وقتم هر جایی صحبتی از اونا پیش میاد اصلا ذوق و شوق و عکس العمل خاصی جلوی همسرت نشون نده، کاملا خنثی باش، هر چی گفت بگو خودت میدونی، دوست داشتی دعوت کن، زنگ بزن، فلان کارو بکن... ولی سعی کن هیچوقت ازشون بد نگی جلوی همسرت چون نتیجه ی عکس میده عزیزم 😊

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
تو رو خدا تو دیگه اشتباه من تکرار نکن یعنی واقعا پاک شکست کسی سراغتو نگرفت؟؟؟

نه بخدا قسم هیچکدومشون یه پیام هم ندادن سر گوشیم.بعد سه هفته شنیدن دخترم تشنج کرد دیگه یکی شون زنگ زد.4 تا دارم خداروشکر😩

تازه اونم که زنگ زد به جان دخترم دو دقیقه نشد سریع گفت : فقط بخاطر تو هزارتومن ش ارژ کردم حالتو بپرسم😒

ده بارم تشکر کردم ازش😆

بس ذوق زده شدم😥

آخه دوماه شما کجا 7 سال من کجا😅

نه بخدا قسم هیچکدومشون یه پیام هم ندادن سر گوشیم.بعد سه هفته شنیدن دخترم تشنج کرد دیگه یکی شون زنگ ز ...

دوماه که میگم من سراغشون نگرفتم اونا که اصلا

توی این هفت سال یک بارم زنگ نزدن حال خودمو بپرسن همیشه کار داشتن فقط

دوماه که میگم من سراغشون نگرفتم اونا که اصلا توی این هفت سال یک بارم زنگ نزدن حال خودمو بپرسن همیشه ...

بدم میاد از کسایی که تازه یه اصطلاح یاد گرفتن میان هی همه جا میگن😒

مثل اینایی که الان تو تایپک شما هی گفتن مهر طلبین😩

آخه شما که اطلاعاتتون ناقصه چی میگید این وسط؟؟

مهههر طللللب😂😂

ما اگه مهررطلب بودیم که همون سال اول یا ماههای اول زندگیمون گلایه هامون شروع میشد نه بعداز 7 سال هنوزم بسازیم.

اخه شما مبخای تو خونه با همسرت راحت باشی و اینکه حالا اومدن موندن باید اینقد شعور داشته باشن بدونن چ ...

اینقد که پیشم راحت بود تعطیلات هم نمیرفت خونشون

جوری شده بود که شوهرم مستقیم بهش گفته بود تعطیلات برو خونه من راحت باشم با خانمم