2777
2789

بابا خسته شدم بس از کتک و خیانت شنیدم. یا بالعکس پز طلا و شوهرم بوسم کرد و تکه و ...(اابته خیلیاش پز نیست و حس واقعیه)

حس واقعی من الان تو زندگیم یکم نگرانی برای آینده ست چون ماه دگ آزمون تافل دارم و کسیو دوست دارم ک مطمئن نیستم ب هم برسیم. با مامانمم قهرم و دلم نمیخواد حرف بزنم باهاش

😊 ولی عوضش خوشحالم ک پدر خیلی مهربون دارم. درس خوندنام داره نتیجه میده. کارای اپلای م درست میشه ان شا الله و سلامتم. کلا بطور کلی دارم سعی می کنم زندگیو دوست داشته باشم

شمام اگ دوست دارین حس واقعیتونو بگین❤😍

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوشبختم و خوشحالم که به عشقم رسیدم چون خیلی خوبه

ولی به همه چیزایی که میخوام خیلی سخت میرسم و این اذیتم میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم خوشبختم و خوشحالم که به عشقم رسیدم چون خیلی خوبه ولی به همه چیزایی که میخوام خیلی سخت میرسم و ا ...

😍 خوشبحالت

دعا کن منم برسم

اره زندگی واس همه همینجوره. ما از بیرون میبینیم فقط

خوشبختم چون مادر دو تا وروجکم  خوشبختم چون همسر بینظیری دارم  خوشبختم چون درامدی هر ماه ...

😋😍 وای ننه

برای ما هم دعا کن ازین اتفاقا بیفته

من ياد گرفتم خوشبختي رو نبايد جار بزنم .😋

😂 جار چیه

گفتم واقعیتارو بگیم

من کنار خوبی بدی رم گفتم

زندگی هیچکس خوشبختی خالص نیست