2777
2789
عنوان

خواهرای گلم واقعا بهتون نیاز دارم،مادرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 69 پست
بگین چاره چیه کمکم کنین

عزیزم ...مادره 

هرچیم باشه مادره...

پس سعی کن باهاش بحث نکنی و کار خودتو دور از چشمش و حساسیت مادرت انجام بدی...

بهش محبت کن...

احتمالا از لحاظ روحی داغونه و از جانب پدرتم تامین نمیشه....

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😯😯😯😯با پدر و مادرش قطع رابطه کنه؟چ جالب خدایی

وقتی براش کاری نکردن دارن ازارش میدن پس چیکارکنه؟؟؟؟؟؟ میگه پدرش معتاده و مادرش حسود کجا بره چیکار کنه ؟؟؟ هرچی که باعث بهم ریختن آرامشت میشه کنارش بزار ... اولین کسی که تو دنیا مهمه خودتی ... پس بهترین کارارو برای خودت انجام  بده ... روانشاسا میگن حتی اگر بچه ات که پاره تنته آزارت داد طردش کن.. چون عصابی برات نمی مونه ... متاسفانه ایرانی جماعت اول اطرافیانش مهمن بعد خودش .. ضربات روحیو میخوره و خودش بدتر از اون فرد میشه ... دوری کنه خیلی بهتره ...

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
وای به مامانت میگی دیوونه بخداوندی خدا بچت سرت میاره مادرت بیماره دست خودش نیست ولی دیوانه.... خیلی ...

بایدم متاسف باشی،چون تو زایمان با شکم پاره بچه داری نکردی تنهایی،بخیه هات باز نشده دوباره بری عمل کنی ،جهیزیه ت دست دوم نبوده،با لباس پاره نرفتی خونه نامزدت،به وقت مریضی تنها نبودی،بچه بغل تو بیمارستان،نمیدونستم پوشه بگیرم،بچه یا چادر،درحالی که مادرم نو خونش خواب بود

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
بهش  سربزن  بعضی  از  کاراشو  انجام بده  یکم  صبروتحمل کن اگه &nb ...

خونه تکونی هاش بامنه،بخدا همش براش چیزای مقوی میبرم،مربا،کمپوت،ترشی درست میکنم،هرچی خوب میپزم اول براش میبرم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
وقتی براش کاری نکردن دارن ازارش میدن پس چیکارکنه؟؟؟؟؟؟ میگه پدرش معتاده و مادرش حسود کجا بره چیکار ک ...

عزیزم روانشناسی خیلی حرفا میزنه...

پدرش معتاد هست اما آدم هست

مادرش بد اخلاق هست اما مادرشه این خانم میتونه با تدبیر و صبر و از خود گذشتگی یکم مادرشو اروم کنه....

و ازاون طرف اگر میبینه خیلی اذیت میشه یکم رابطشو کم کنه اما هیچ وقت قطع نکنه....

چون قطعا این کار ارامش روحی ثابتی براش در پی نخواهد داشت...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

من یه مادرم اگه دنیایی بابچه ها کارت وخون باشم ولی ته دلم دوستشون دارم براشون دعا میکنم وقتی میبینمشون از ته دل قربون قدوبالاشون میرم مادر شما از بدو تولد اینجوری نبوده اون پدر معتاد وهزاران بدبختی که چاشنی زندگیش بوده اینطوریش کرده اگه مادر بدی بود شما رو به امان خدا میزاشت ودنبال سرنوشتش میرفت وشماها وضع تان از این بدتر میشد اون ایستاد که شما تباه نشید خوب اونم انسانه روزگار بدی که با پدرتون داشته زجرش داده تحقیر شده به خاطر پدرتان همه بهش پشت کردن حالا دوست داره شما قدرش روبدونید ولی دیگه بلد نیست برای جلب شما چه کنه دست به هر کاری میزنه که شماها رو ازدست نده اینقدر توزندگی بی محبتی دیده که کلمه محبت رو فراموش کرده بهش حق بدین مونس  زندگیش بدبوده زخم خورده است حالا سر زخمش باز شده حالا عقده ای شده کمکش کنید حتما با یه مشاور برای بهبودی اش مشورت کنید رحمش کنید که یه روزی اون به شما رحم کرد برای سلامتی اش صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
با شوهرت برو در خونش مستقیم بهش بگو دست از سرما و زندگیمون بردار به تو ربطی نداره روابط ما با دیگران

نههههههه‍ه هیچوقت باشوهرت نرو...

هیچوقت حرمت خانوادتو‌جلو شوهرت نشکن... چون بهترین مرد عالمم باشه میزنه تو سرت...

من یه مادرم اگه دنیایی بابچه ها کارت وخون باشم ولی ته دلم دوستشون دارم براشون دعا میکنم وقتی میبینمش ...

افرین حرفاتو قبول دارم....

نمیدونم چرا بعضیا همش چماغ دارن دستشون بریم قطع ارتباط کنیم....اونم با پدر و مادر....

انگار ما کم بحث داشتیم.......