2777
2789
عنوان

با اذیت آزار طبقه بالایی چکارکنم

128 بازدید | 15 پست

عمدا درهارو محکم میکوبه از پله میره طبقه خودش پاهاش میکوبه انگار ی بچه دبستانی ی دختر بالای ۲۰هست

حتی بنگاهی هم گفت با اون رفیق نشو خ فضول و بی ادبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهاست یا با خانواده است؟بقیه واحدها چه نظری دارند؟نمیشه با مدیر ساختمان صحبت کنید؟

با مادرش دوتایی

الان مامانم ب مادرش زنگید میگ ن دختر من نبود

خوبه آسانسور هست همه از آسانسور میرن فقط اون از پله ها عادت کرده رفت و امد میکنه از ۷صبح شروع میکنه

تنهاست یا با خانواده است؟بقیه واحدها چه نظری دارند؟نمیشه با مدیر ساختمان صحبت کنید؟

مدیر نداریم یکی هست ولی زیاد مسئولیت گردن نمیگیره فقط قبضهارو تقسیم میکنه

کلا چون تنهام دارن بهم زور میگن طبقه سوم هم یبار آقاهه سعی کرد سرم کلاه بزاره نتونست

شب رفتم بخاری خریدم اوردم رو در چیزی نبود بعد ۱ربع رفتم بیرون اومدم دیدم قبض برق ب در خونم چسبوندن اخطار قطع مبلغ بالا

منم برق خ مصرفم کمه تلویزیون ندارم

همین آقاهه گفت عه قبضتون و فلان گفتم اسم شما ک روشه گفت ن اسم صاحب قبلیش گفتم الان سریالش با سریال کنتورها چک میکنم ببینم مال کدوم طبقه است قبض ب بهانه گرفت ازم

با خودش برد

هرچی بگی فایده نداره اون کار خودش میکنه الانم یه سری میان شروع میکنن حرف زدن بهت تاپیک رو قفل کنی به ...

الان دوباره در محکم بهم زد رو پله میدود انگار بچه ۷ساله است صداش زدم اومد پایین گفتم بهش ی دختر ۲۲،۳ساله است تقریبا

انکار کرد و من نبودم و فلان

با دلیل بهش ثابت کردم هرروز کار خودشه رو پله ها

گفت باشه و رفت

داخل خونشون باز گروپ گروپ راه میره لاغر هم بود ریزنقش ینی از وزن اضافه نیست

انگار میدوه تو خونشون

دیگ هیچی نگفتم ول کرد مدل راه رفتنش اینجوریه انگار

ب مدیر گفتیم گفت برو خداروشکر کن دوواحدی نیستین تک واحدی هستیم

منم گفتم بستگی ب فرهنگو اخلاق داره ن تعداد واحدها