ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خیلی زنهای خونه دار هستند خونه به اسمشون هست و کلی پس انداز و طلا و..دارن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من خونه دارم از شرایطم راضیم ماهیانه میگیرم به کوری چشم اون آقایی که کلی فشاری شده تو تاپیک باید بگم خونه به نامم هست ۷۰۰ سکه مهریه دارم چون شوهرم اموال داره میتونم کامل بگیرم .همیشه همه ادعا دارم
خانما خودتون واسه کار خونه یابیرون فرسوده نکنید در حد توان وحتی کمتر کار کنید این مردا همجوره قانون وعرف پشتشون هست اراده کنن به اسم صیغه هرزگی میکنن خلاصه هوای خودتون داشته باشید والویت اول فقط سلامتی وزیبای واعصاب تون باشه
خودم خانه دارم با اینکه خانه داری خوبه استرس کاری و اینارو ندارد وقت برا خوردن و خوابیدن و تفریح و بچه داری هست امااااااااااا خب پول نداره بحث مهم چیه؟؟پول
همون بهتر که تموم شه در ضمن با حرفات به هیچکس کمکی نمیکنی فقط بلدی انرژی منفی وارد کنی...بسلامت
مطمئن باش مردی که میاد توسایت بارداری وزایمان یه علاف وبیکاره که شپش تو جیبش یه قل دوقل بازی میکنه واسه همین فشاری شده که خانما نباید ادعای داشته باشن وگرنه مرد اهل کار ودرآمد اصلا اینجا رو نمیشناسه وچنین حرفهایی نمیزنه